ΣΤΙΛ

6 φθινοπωρινά trends που μπορείτε να φορέσετε από τώρα


Μάρθα Κουμπάνη

2 Ιουλίου 2022

6 φθινοπωρινά trends που μπορείτε να φορέσετε από τώρα
Όσο όμως κι αν σχεδιάζουμε τις εμφανίσεις μας στο νησί, πάντα υπάρχει χώρος για τα νέα trends που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μετρώντας τις μέρες αντίστροφα για τις διακοπές. Η σκέψη μας είτε πετά μακριά, σε παραλίες με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά, περιτριγυρισμένα από πράσινο όπως αυτές που μαγεύουν στα Επτάνησα, είτε ταξιδεύει στα κυκλαδονήσια ξαποσταίνοντας σε είκονες με ασβεστωμένα σπίτια και μπλε πορτοπαράθυρα. Δε υπάρχουν πολλά που να μπορούν να εμποδίσουν αυτές τις όμορφες εικόνες όσο πλησιάζει η επόμενη απόδραση. Όσο όμως κι αν σχεδιάζουμε τις εμφανίσεις μας στο νησί, με αέρινα φορέματα και κομψά σανδάλια, πάντα υπάρχει χώρος για τα νέα trends που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες.

Έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από τις runway συλλογές και τάσεις για το φθινόπωρο, δε χρειάζεται όμως να περιμένουμε μέχρι τα πρώτα κρύα για να τις ενσωματώσουμε στο στιλ μας. Ορισμένες από αυτές μπορούν να φορεθούν από σήμερα κιόλας και να δείχνουν μοναδικά κομψές και επίκαιρες. Τα fashion girls το ξέρουν καλά. Έτσι δεν μας προκαλεί εντύπωση που το στιλ των πιο διάσημων fashion influencers είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Αυτά είναι τα φθινοπωρινά trends που μπορείτε να φορέσετε από τώρα.

1. 90s απλότητα

2. Μοντέρνο bohemian

3. Λάμψεις

4. Glossy Goth

5. Βright Color

6. Oversized

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.