ΣΤΙΛ

Dua Lipa: Τα bikini looks της που θέλουμε να αντιγράψουμε


Μάρθα Κουμπάνη

3 Ιουλίου 2022

Dua Lipa: Τα bikini looks της που θέλουμε να αντιγράψουμε
H Dua Lipa έχει το απόλυτο bikini inspo

Αν (επιτέλους) ξεκινάτε για εκείνο το διάλειμμα στην παραλία, αλλά δεν έχετε ακόμη οργανώσει τo συρτάρι με τα μαγιό σας, το Instagram feed της Dua Lipa θα πρέπει να είναι ο επόμενος προορισμός σας για έμπνευση. Η συλλογή μπικίνι της τραγουδίστριας είναι στο επόμενο level. Η Dua είναι γνωστή για την ανάρτηση των πιο epic φωτογραφιών από μακρινές τοποθεσίες που παρουσιάζουν το ένα υπέροχο μπικίνι μετά το άλλο.

Eίτε χαλαρώνει στην πισίνα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, είτε απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία ενός εξωτικού νησιού, η Dua Lipa ξέρει το bikini game καλύτερα απ΄τον καθένα.

Λατρεύει τα μικροσκοπικά, περίτεχνα πολλές φορές σχέδια με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες. Crochet και ζωηρές αποχρώσεις είναι στις top επιλογές της 26χρονης pop star, η οποία τα συνδυάζει με σειρές από κοσμήματα, όπως χρυσές αλυσίδες, κολιέ από χάντρες και charm και fun αξεσουάρ όπως καπέλα και γυαλιά ηλίου. Kαπως έτσι καταφέρνει να ισορροπεί με επιτυχία ανάμεσα στο Υ2Κ sexy και το girly.

Αυτά είναι τα ωραιότερα looks της με bikini.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.