ΣΤΙΛ

H διακριτική και κομψή designer bag που κρατούν τώρα οι μεγαλύτερες stars


Μάρθα Κουμπάνη

22 Ιουλίου 2022

H διακριτική και κομψή designer bag που κρατούν τώρα οι μεγαλύτερες stars
Photo credits: Getty/Ideal Image
Stars όπως η Anne Hathaway, η Dakota Johnson και η Jodie Turner-Smith κρατούν μια κομψή τσάντα Gucci - που ονομάζεται Blondie - βασισμένη στο πρωτότυπο στιλ της δεκαετίας του 1970

Τώρα που βρισκόμαστε στα μισά του καλοκαιριού, μερικές αγαπημένες τάσεις των stars κάνουν την εμφάνισή τους. Τα γυαλιά ηλίου και τα jorts (δηλαδή το τζιν σορτς - η Gigi Hadid τα λατρεύει) έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, αλλά η It τσάντα που επιλέγουν είναι αναμφισβήτητα πιο διακριτική.

Stars όπως η Anne Hathaway, η Dakota Johnson και η Jodie Turner-Smith κρατούν μια κομψή τσάντα Gucci - που ονομάζεται Blondie - βασισμένη στο πρωτότυπο στιλ της δεκαετίας του 1970.

Jenny.Gr

Η νέα εκδοχή της τσάντας ώμου Blondie του Gucci έκανε το ντεμπούτο της στο show Love Parade του οίκου στο Los Angeles τον περασμένο Νοέμβριο. Το κομψό στιλ, με την λεπτομέρεια του μεταλλικού G - χρονολογείται από το 1971, αλλά η σύγχρονη εκδοχή κυκλοφορεί πλέον σε διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένης της κλασικής σιλουέτας, μιας mini bag και μιας ακόμη belt bag.

Είναι διαθέσιμη σε δέρμα, σουέτ και καμβά και δύο διαφορετικές αλύσίδες -μια πιο sporty και μία πιο glam- για να κρατιέται πρωί και βράδυ.

Jenny.Gr

Πρόσφατα, η τσάντα Jackie του Gucci ήταν στην κορυφή των bag trends (ακόμη και ο Harry Styles είναι θαυμαστής), αλλά η Blondie είναι το πιο συμπαγές ξαδερφάκι της. Έχουμε δει τις A-listers να την ενδωματώνουν στα looks τους με διάφορους τρόπους. Η Dakota Johnson την φόρεσε με πιο casual διάθεση, συνδυάζοντας μια καφέ δερμάτινη Blondie με κολάν και παπούτσια για τρέξιμο.

Jenny.Gr

Η Elle Fanning και η Anne Hathaway ήταν πιο επίσημα ντυμένες στις Κάννες. Η Fanning στράφηκε στο κλασικό στιλ με ένα λευκό μάξι φόρεμα The Row, μαύρα flip flop heels και μια σουέτ τσάντα Blondie σε «ψημένο» πορτοκαλί. Η Anne Hathaway από την άλλη συμπλήρωσε το μίνι Gucci φόρεμά της με μια navy blue Blondie με χρυσή αλυσίδα.

Είναι ξεκάθαρo ότι πρόκειται για μια τσάντα ευκολοφόρετη, που ταιριάζει με όλα- και έχει και την σφραγίδα του Hollywood. Tι άλλο να ζητήσουμε!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.