ΣΤΙΛ

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα με τη μεγαλύτερη ζήτηση τώρα (χάρη στο TikTok)


Μάρθα Κουμπάνη

27 Ιουλίου 2022

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα με τη μεγαλύτερη ζήτηση τώρα (χάρη στο TikTok)
Φοριέται από όλες και σε αμέτρητες διαφορετικές περιστάσεις

Eίναι πιθανό αν γυρίσετε το χρόνο πίσω να το θυμάστε. Οι millennials είχαν απόλυτη εμμονή με το brand Abercombie στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Σήμερα, το A&F επιστρέφει χάρη στην Gen Z και το TikTok, αλλά δεν είναι μόνο η νέα γενιά που εκτιμά την αναβίωση του brand.

Η βετεράνος της βιομηχανίας της μόδας Gym Tan (AKA @californiaistoocasual) μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο στο Tik Tok με το φόρεμα Strappy Plunge Corset Maxi Dress τoυ Abercrombie, αναφέροντας ως έμπνευση μία 20χρονη TikToker. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και συγκέντρωσε πάνω από 1,4 εκατομμύρια προβολές, όπως το ίδιο και το φόρεμα των 88 δολαρίων. Η 61χρονη Tan, η οποία έχει εμπειρία στην βιομηχανία τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εμπορικό κομμάτι, μόλις απέδειξε μια για πάντα ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός.

Το φόρεμα είναι μίντι, με λεπτές τιράντες και top που τονίζει την μέση σαν κορσές. Είναι άνετο, θηλυκό και ευκολοφόρετο, άρα ιδανικό για το φετινό καλοκαίρι. Το ίδιο το βίντεο αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα ρούχο κλασικό, που μπορεί να φορεθεί από γυναίκες κάθε ηλικίας, ενώ είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις -από ένα ραντεβού για δείπνο, μέχρι ένα εντυπωσιακό wedding guest look. Όλες άλλωστε γνωρίζουμε την αξία ενός μαύρου φορέματος στην γκαρνταρόμπα μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.