ΣΤΙΛ

Από tube tops σε bandeau dresses αυτό το καλοκαίρι είναι strapless


Μάρθα Κουμπάνη

28 Ιουλίου 2022

Από tube tops σε bandeau dresses αυτό το καλοκαίρι είναι strapless
Ετοιμαστείτε να δείξετε τους ώμους σας αυτό το καλοκαίρι

Το περασμένο καλοκαίρι, γίναμε μάρτυρες της μεγάλης επιστροφής του tube top. Τα strapless ντεκολτέ συνεχίζουν να είναι δυνατά, χάρη στην άνοδο των φορεμάτων και των κορσέδων bandeau. Η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski είναι τα poster girls, δηλαδή οι μεγαλύτερες θαυμάστριες και εκπρόσωποι του tube top κινήματος.

Η EmRata εμφανίστηκε με το φόρεμα Fatal του Wolford, το οποίο μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι για να επενδύσει κάποια. Η Bella Hadid, απ΄την άλλη επέλεξε ένα σατέν bandeau και ασορτί κολάν ενώ βρισκόταν σε διακοπές.

Jenny.Gr

Οι πιο σέξι στράπλες δημιουργίες αυτής της σεζόν προέρχονται επίσης από τον Anthony Vaccarello, ο οποίος παρουσίασε πολυάριθμα sculpting one-pieces στη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022 του Saint Laurent, εμπνευσμένα από την Paloma Picasso. Ακόμα, ο Pieter Mulier παρουσίασε strapless looks στο show Alaïa.

Aνακαλύψτε τα ωραιότερα strapless κομμάτια στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.