ΣΤΙΛ

Το statement κόσμημα που φορούν ακόμα και οι μινιμαλίστριες


Μάρθα Κουμπάνη

3 Αυγούστου 2022

Το statement κόσμημα που φορούν ακόμα και οι μινιμαλίστριες
Instagram/@eliou__
Το statement κόσμημα που φορούν ακόμα και οι μινιμαλίστριες

Καθώς η μόδα συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από τη νοοτροπία «more is more» της Gen Z, είναι πολύ πιθανό οι μινιμαλίστριες να αναζητούν τρόπους να κάνουν τα looks τους πιο ενδιαφέροντα και μοντέρνα. Για όλες εσάς που προβληματίζεστε με την Y2K mania και τον υπέρμετρο μαξιμαλισμό, βοηθάει να έχετε στη συλλογή σας μερικά ξεχωριστά κοσμήματα για να ανανεώσετε τις εμφανίσεις σας.

Και ενώ θα είμαστε για πάντα πιστές στα κλασικά χρυσά και ασημένια μπιχλιμπίδια, τον τελευταίο καιρό τα πολύχρωμα κοσμήματά από πολύτιμους λίθους με χάντρες - ειδικά τα περιδέραια - είναι πλέον ψηλά στην ιεραρχία με τα κλασικά μπιζού.

Μπορείτε να πείτε ότι είναι μια παρακαταθήκη από την παιδική ηλικία και τη δεκαετία του '90, όταν φτιάχναμε κολιέ και friendship bracelets από χάντρες. Στην πραγματικότητα όμως ένα κολιέ εμπνευσμένο από τη χειροτεχνία είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο κόσμημα - ακόμα κι αν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να φορέσετε αυτό το στιλ στο παρελθόν. Είτε θέλετε να βάλετε σε στρώσεις μερικά με ένα απλό λευκό μπλουζάκι, είτε με ένα μαξιμαλιστικό color block look à la Christopher John Rogers ή Dries Van Noten, ένα πολύχρωμο κολιέ θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το ντύσιμό σας.