ΣΤΙΛ

Αόρατα παπούτσια: Το trend που φορούν ξανά και ξανά οι celebrities


Μάρθα Κουμπάνη

3 Αυγούστου 2022

Αόρατα παπούτσια: Το trend που φορούν ξανά και ξανά οι celebrities
H τολμηρή τάση στα παπούτσια που λατρεύουν οι stars

Οι celebrities έχουν πρόσβαση και φορούν πάντα πρώτες όλες τις νέες τάσεις της μόδας -δίνοντας σε μας την αντίστοιχη έμπνευση. Έτσι όταν επιμένουν για αρκετά χρόνια σε ένα όχι και τόσο κλασικό στιλ, ίσως ήρθε η ώρα να τις εμπιστευτούμε.

Οι stars δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στην «αόρατη» τάση των παπουτσιών. Το look κέρδισε δημοτικότητα το 2016, όταν η Kim Kardashian εμφανίστηκε με διάφανα παπούτσια και έκτοτε, οι celebrities φορούν τις γόβες PVC σε όλα, από τις πρεμιέρες στο κόκκινο χαλί μέχρι τις διακοπές τους στην Ευρώπη.


Σύμφωνα με σχεδιαστές μόδας σε brands όπως οι Stuart Weitzman, Malone Souliers και Jessica Rich, το παπούτσι από PVC είναι η νέα nude γόβα.

Αξίζει να σημειωθεί γιατί αυτά τα «αόρατα» παπούτσια έχουν γίνει ξανά δημοφιλή και ποιες είναι οι τάσεις που μπορείτε να περιμένετε σε αυτόν τον τομέα τους επόμενους μήνες. Οι βετεράνοι του street style θα θυμούνται ότι στην εποχή Kimye (όταν δηλαδή η Kim ήταν ακόμη μαζί με τον Kanye και ο δεύτερος αναλάμβανε τις στιλιστικές επιλογές της), η τάση των παπουτσιών PVC επικεντρωνόταν σε εντελώς διάφανα straps και ουδέτερες αποχρώσεις. Η επιρροή της δυναστείας των Kardashians-Jenners φυσικά δεν σταμάτησε εκεί.

Jenny.Gr

Αντίθετα, η τάση των vinyl παπουτσιών του 2022 περιλαμβάνει πιο πολύχρωμες, χαρούμενες και statement εκδοχές. Δείτε για παράδειγμα τα διάφανα πορτοκαλί σανδάλια της Kylie Jenner, τα οποία ταίριαζαν τέλεια με την απόχρωση του outfit της, διατηρώντας παράλληλα την «γυμνή» εντύπωση.

Jenny.Gr

Μπλε, μοβ, πινελιές ασημί, ιριδίζοντα φινιρίσματα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δούμε τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.