ΣΤΙΛ

Θα φορούσατε ποτέ φούστα-μαγιό; Tο ανατρεπτικό trend που κερδίζει έδαφος


Μάρθα Κουμπάνη

4 Αυγούστου 2022

Θα φορούσατε ποτέ φούστα-μαγιό; Tο ανατρεπτικό trend που κερδίζει έδαφος
Hot or not; Όλο και περισσότερες γυναίκες φαίνεται να επιλέγουν την νέα, ιδιαίτερη τάση

H τάση των minis είναι τόσο μεγάλη που επεκτάθηκε και μπήκε επίσημα στον κόσμο των μαγιό. Γνωρίστε λοιπόν την swim skirt, το τελευταίο και πιο hot στιλ του καλοκαιριού.

H τάση των minis είναι τόσο μεγάλη που επεκτάθηκε καιι μπήκε επίσημα στον κόσμο των μαγιό. Ένας μοναδικός συνδυασμός ρετρό μαγιό και Y2K, αυτή η μοντέρνα εκδοχή του κλασικού sarong, είναι η νέα προσθήκη στην συλλογή μας με τα bikinis.

Σε αντίθεση με τα cover-ups, πολλές από αυτές τις φούστες κολύμβησης είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένες από το ίδιο υλικό με τα μπικίνι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να κολυμπήσετε με αυτές. Αν δεν τις έχετε δει ακόμα να κατακτούν το Instagram ή το Tik Tok σας, οι φούστες μαγιί, γενικά, είναι φτιαγμένες για να ταιριάζουν με ένα συγκεκριμένο σετ μπικίνι, δημιουργώντας ένα τέλειο σετ τριών κομματιών για τις μέρες σας στην παραλία ή στην πισίνα.

Δείτε πώς τις φορούν τα fashion girls:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.