ΣΤΙΛ

H Margot Robbie φόρεσε το πιο υπέροχο φθινοπωρινό φόρεμα (μετά από ένα εξίσου εξαιρετικό business look)


Μάρθα Κουμπάνη

20 Σεπτεμβρίου 2022

H Margot Robbie φόρεσε το πιο υπέροχο φθινοπωρινό φόρεμα (μετά από ένα εξίσου εξαιρετικό business look)
Splash News
H Margot Robbie φόρεσε ένα φόρεμα- έρωτα με την πρώτη ματιά

Είναι αυτή η μεταβατική περίοδος, που το ντύσιμό μας ακροβατεί, κάπου ανάμεσα στο updated office και το ρομαντικό. Από τη μία, αναζητάμε τρόπους να ανανεώσουμε τα looks μας στο γραφείο και από την άλλη, δεν βλέπουμε την ώρα να φορέσουμε τα πιο κομψά φθινοπωρινά φορέματα.

Αυτή την σκέψη έκανε προφανώς και η Margot Robbie, η οποία μας κέντρισε το ενδιαφέρον με τα πρόσφατα looks της για την προώθηση της νέας της ταινίας Amsterdam.

Θα σας πω τι έγινε στην πραγματικότητα: Αυτό θα ήταν ένα άρθρο για το elegant office look της διάσημης ηθοποιού, βασισμένο σε μια φόρμουλα τριών τεμαχίων. Για την ακρίβεια, η Robbie φόρεσε ένα σκούρο γκρι κοστούμι, που αποτελούνταν από παντελόνι, και ασορτί γιλέκο και σακάκι.To σύνολο ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.

Jenny.Gr
Splash News

Αυτό, αν στη συνέχεια η ηθοποιός δεν έκανε μια δεύτερη, υπέροχη εμφάνιση, με συγκλονιστικό φόρεμα, που μου έκλεψε την καρδιά από την πρώτη στιγμή. Και δεν εννοώ το look της MR, αφού το μπλε, μίντι φόρεμα με τα διακριτικά μαύρα πουά και τον preppy λευκό γιακά της Alessandra Rich, βρισκόταν ήδη από μέρες στα Insta saves μου. Φαίνεται πως το inner vintage-junky μέσα μου, διάλεξε ήδη πλευρά.

Jenny.Gr

Tο φόρεμα έχει ακόμα ελαφρώς τονισμένους ώμους, βαθύ V ντεκολτέ, διακοσμητικές τσέπες με λευκές λεπτομέρειες και χρυσά κουμπιά. Και βέβαια minimal δεν το λες, ωστόσο η Robbie, έδειχνε εκπληκτική, φορώντας το για να πάει στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

Η star το συνδύασε με λευκές γόβες. Είχε τα μαλλιά της ελεύθερα σε χαλαρά κύματα και το μακιγιάζ της φυσικό.

Έχει το τέλειο μήκος, ενώ μπορούμε εύκολα να το φανταστούμε φορεμένο και με μπότες μέχρι το γόνατο και κομψά παλτό, όταν η θερμοκρασία πέσει.

Και κάπως έτσι ξέχασα το business look της, το οποίο ήταν επίσης εξαιρετικό και ιδανικό για day-to-night εμφανίσεις.Nα σημειωθεί επίσης ότι το κοστούμι της ήταν από το Mango και άρα affordable. Επιπλέον, με το σερί των stylish looks, η Robbie αποδεικνύει πως είναι ένας αληθινός χαμαιλέοντας του στιλ.

Δείτε το για την ιστορία:

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.