AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΣΤΙΛ

Όλα τα κορίτσια της μόδας φορούν ξαφνικά ριγέ πουκάμισα


Μάρθα Κουμπάνη

11 Οκτωβρίου 2022

Όλα τα κορίτσια της μόδας φορούν ξαφνικά ριγέ πουκάμισα
Το ριγέ πουκάμισο είναι το key item της γκαρνταρόμπας τώρα

Τα ριγέ πουκάμισα έχουν γίνει επίσημα η must επιλογή μόδας των It-girls για το 2022. Παίζοντας με τη μινιμαλιστική αισθητική που κυριάρχησε στις συλλογές των σχεδιαστών τις τελευταίες σεζόν, έχουμε δει editors, A-listers και influencers να αγκαλιάζουν την δανεισμένη από την αντρική γκαρνταρόμπα τάση του ριγέ πουκαμίσου. Α, και τυχαίνει να είναι τέλειο κομμάτι για τις ενδιάμεσες θερμοκρασίες του Οκτωβρίου. Win-win.

Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσετε το ριγέ πουκάμισο, αυτή τη σεζόν το κοινό της μόδας έχει πάρει ένα casual μονοπάτι σηκώνοντας τα μανίκια και συνδυάζοντας τα πουκάμισά τους με σκισμένα τζιν και cargo skirts. Ακόμα υπάρχει κάτι πολύ κομψό στο να συνδυάσουμε ένα μεγάλο ριγέ πουκάμισο με μια πλισέ μίντι φούστα και loafers.