ΣΤΙΛ

Αυτό το ρούχο είχε τις περισσότερες αναζητήσεις το 2022 (με 366 εκατ. προβολές στο TikTok)


Μάρθα Κουμπάνη

14 Οκτωβρίου 2022

Αυτό το ρούχο είχε τις περισσότερες αναζητήσεις το 2022 (με 366 εκατ. προβολές στο TikTok)
Αυτό είναι το κομμάτι που έψαχναν όλοι το 2022, και ψάχνουν ακόμα

Οι περισσότεροι ξέρουμε πως είναι πολύ εύκολο μπαίνοντας στο Tik Tok για να ρίξεις απλά μια ματιά, να καταλήγεις να περνάς τουλάχιστον 2 ώρες κάνοντας scroll down. Μπαίνοντας στην εφαρμογή θα υπάρχει χορός, μαγείρεμα, χαριτωμένα κατοικίδια και συμβουλές ομορφιάς, και σίγουρα θα υπάρχει πολλή μόδα. Είτε πρόκειται για ένα viral φόρεμα, vintage ευρήματα ή πώς να συνδυάσουμε ορισμένα κομμάτια, είναι σίγουρα ένα καλό μέρος για να εμπνευστούμε για το στιλ μας. Και φέτος, φαίνεται ότι όλοι ψάχνουν για το ίδιο αντικείμενο: τα jumpsuits.

Με πάνω από 366 εκατομμύρια προβολές την τελευταία φορά που ελέγξαμε, είναι το ρούχο με το οποίο όλοι έχουν εμμονή το 2022. Πραγματικά, δεν μας εκπλήσσει, δεδομένου ότι το do-it-all one piece είναι ένα ρούχο που δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να δείχνουμε υπέροχες.

Jenny.Gr

Κατά τη διάρκεια το fashion month, είδαμε πολλές denim ολόσωμες φόρμες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού. Από φαρδιά boiler στιλ σε sleek γραμμές με ζώνη. Ωστόσο φαίνεται ότι οι περισσότεροι αναζητούν jumpsuits με μακριά μανίκια αυτή τη σεζόν. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ιδανικές καθώς η θερμοκρασία πέφτει σας βγάζει και απότ ο δίλημμα του τι jacket να φορέσετε από πάνω.

Όσον αφορά στα παπούτσια, αν έχετε μακρύτερο στυλ ολόσωμης φόρμας, τότε μια μπότα με μυτερή μύτη ή τακούνι θα λειτουργήσει καλύτερα. Εάν το jumpsuit σας είναι μέχρι τον αστράγαλο, τότε μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε, από ένα chunky μποτάκι μέχρι ένα loafer ή comfy trainers.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS