ΣΤΙΛ

Τα outfits των φετινών γιορτών


Κλέλια Φατούρου

13 Δεκεμβρίου 2022

Τα outfits των φετινών γιορτών
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη
Οι αγορές που πρέπει να κάνεις για τα πιο γιορτινά outfits

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τι σημαίνει outfits των γιορτών; Είναι μόνο ένα εντυπωσιακό φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα; Ναι ναι, βεβαίως και είναι, αλλά το ίδιο ισχύει και για ένα velvet suit, μία παστέλ τσάντα που την έχεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη festive έξοδό σου και ένα faux fur παλτό που σε προστατεύει από τα κρύα που άργησαν, αλλά άρχισαν.

Το στιλ είναι προσωπική υπόθεση, αλλά το Golden Hall είναι πάντα εκεί για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, να σου προσφέρει άπειρες επιλογές και να σου εγγυηθεί ότι το αποτέλεσμα θα είναι σωστό, ό,τι και αν επιλέξεις. Εμείς κάναμε τη βόλτα μας για να βρούμε τα items που θα χρειαστούμε για τις γιορτές που είναι πλέον πολύ κοντά, και να σου δώσουμε λίγη έμπνευση.

Tο elevated μαύρο πουκάμισο

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Το μαύρο ανήκει σίγουρα στα χρώματα που επιλέγω όταν ψωνίζω, ειδικά αν μιλάμε για special events. Ένα πουκάμισο, όμως, με ιδιαίτερες πινελιές, όπως αυτό στη συλλογή της Victoria Beckham, με τα διαχρονικά κεντήματα και το ιδιαίτερα θηλυκό ντεκολτέ, είναι το item που θα έχεις για χρόνια στην γκαρνταρόμπα σου και θα παραμένει πάντα επίκαιρο. Κομψό και ενημερωμένο!

Attica

Η all day τσάντα για κάθε outfit

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Ξέρουμε ότι οι γιορτές συνδυάζονται με τις παγέτες, αλλά ένα polished clutch μπορεί να συνδυαστεί με κάθε εμφάνιση, από το πρωί έως το βράδυ, ακόμα κι ανήμερα των Χριστουγέννων. Το παστέλ ροζ, για παράδειγμα, είναι μία επιλογή που σου επιτρέπει να τη συνδυάσεις με τα περισσότερα χρώματα.

Pinko

Οι it-γόβες των Χριστουγέννων

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Πάντα θα αναζητάμε το all-time-classic μαύρο, αλλά η festive περίοδος προστάζει μία extra glam πινελιά. Γιατί όλες χρειαζόμαστε ένα ζευγάρι γόβες, ακόμα και όσες φοράμε high heels μία φορά τον χρόνο. Ένα σχέδιο chic και χωρίς υπερβολές είναι αυτό που μπορεί να συνοδεύσει τόσο ένα festive dress όσο και ένα παντελόνι σε pencil ή flared γραμμή.

KALOGIROU

Το velvet suit που θα τραβήξει τα βλέμματα

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Το ρούχο που θα φορούσα σε όλα τα γιορτινά πάρτι. Έχει χρώμα, είναι από βελούδο, είναι άνετο, και σου χαρίζει επιπλέον αυτοπεποίθηση. Έτσι όπως θα επένδυες σε ένα μαύρο φόρεμα, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με ένα suit σε έντονο χρώμα.

FREE SHOP

Το so-chic faux fur παλτό

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Το ρούχο που χρειάζεσαι περισσότερο όταν ξεκινούν τα κρύα του χειμώνα και σου εξασφαλίζει ζεστασιά αλλά και αδιαμφισβήτητη κομψότητα. Προτείνουμε μία μαύρη ή γήινη απόχρωση, ώστε να μπορείς να το συνδυάζεις με κάθε ρούχο που διαθέτεις.

Sandro

Xριστουγεννάτικο glam

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Ας μην κρυβόμαστε, φέτος, ένα εντυπωσιακό φόρεμα με cut-outs είναι η απαραίτητη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας. Διότι, οι γιορτές είναι πάντα η κατάλληλη αφορμή για να επιτρέψουμε στο party girl μέσα μας να αναδειχθεί και το συγκεκριμένο ρούχο μάς προσφέρει τον πιο classy τρόπο για να το πετύχουμε.

Maje

Το festive φόρεμα

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Μένουμε στην κατηγορία «festive φόρεμα», προτείνοντας ένα maxi σμαραγδί με σκίσιμο στο πλάι και κεντημένο «κόσμημα» για πιο glam εμφανίσεις. Το πράσινο είναι πάντα ένα stop-the-press χρώμα, το οποίο δε χρειάζεται πολλά αξεσουάρ. Το συγκεκριμένο, όμως, ξεχωρίζει επιπλέον γιατί έχει ραμμένες πάνω του πολύ sophisticated λεπτομέρειες λάμψης.

Eponymo

Τα timeless σκουλαρίκια

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Τα κοσμήματα αποτελούν αναμφισβήτητα μία ξεχωριστή κατηγορία που δεν μπορεί να απουσιάζει από τα εορταστικά outfits! Επιλέγουμε ένα minimal κόσμημα που μπορεί να φορεθεί το πρωί στο γραφείο αλλά και στα γιορτινά early drinks.

The Greek Designers Store

Το κλασικό '50s φόρεμα

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Από την Audrey Hepburn μέχρι τη Marilyn Monroe, όλες οι iconic γυναίκες των '50s είχαν ένα κοινό σημείο: το κομψό φόρεμα που τονίζει τη μέση. Προσωπικά, έχω μία αδυναμία σε πράσινες, μπλε και μωβ αποχρώσεις και αυτό το φόρεμα έχει την πιο vintage fresh! Σατέν, αλλά άνετο, με τέλεια εφαρμογή, πρόκειται για την επιλογή που κολακεύει όλους τους σωματότυπους. Θα το φορέσω σίγουρα με τις γόβες και τα σκουλαρίκια που επέλεξα!

5226 Celia Kritharioti

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.