ΣΤΙΛ

Statement κοσμήματα που θα θέλαμε να ξαναδούμε και το 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Ιανουαρίου 2023

Statement κοσμήματα που θα θέλαμε να ξαναδούμε και το 2023
Instagram/deepikapadukone
Καλό θα είναι να κρατήσουμε αυτές τις εικόνες κάπου σε ένα moodboard, για την επόμενη γιορτινή περίοδο ή για το επόμενο σημαντικό event μας

Είναι η αρχή μιας νέας χρονιάς, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θα θέλαμε να τα έχουμε και το 2023, όπως οι παρακάτω στιγμές μερικών celebrities και των κοσμημάτων τους. Ενώ σχεδιάζεις τα outfit σου, μπορείς να στηριχτείς σε αυτές τις επικές στιγμές για να σε καθοδηγήσουν σε κάτι extra λαμπερό.

Στο κλίμα της χρονιάς που ήρθε λοιπόν, ρίχνουμε μια ματιά στις αγαπημένες μας στιγμές αυτών των celebrities και των κοσμημάτων τους. Είναι όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι για τις επόμενες ημέρες!


Deepika Padukone

Η Lady D του Bollywood είναι «μανούλα» στο να κάνει λαμπερές και μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις. Την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ των Καννών το 2022, η ηθοποιός φόρεσε ένα αιθέριο, ιβουάρ σάρι από τον Abu Jani Sandeep Khosla, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ένα πανέμορφο μαργαριταρένιο κολάρο. Ήταν φτιαγμένο στο χέρι από 1200 μαργαριτάρια και 200 κρυστάλλους. Απίθανο!

Pooja Hegde

Ποτέ μην υποτιμάς ένα καλό ζευγάρι από κρίκους. Αυτό το μάθημα μόδας το έμαθε καλά η Pooja Hegde. Στις Κάννες το 2022, η ηθοποιός φόρεσε ένα λευκό σύνολο, με χρωματιστά τυπώματα από το λιβανέζικο brand Homayda, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι από χοντρούς κρίκους από το Misho Designs. Χωρίς κανένα άλλο κόσμημα, το φόκους πέφτει στους κρίκους. Ένα look που μας αρέσει πολύ!

Sonam Kapoor Ahuja

Με παλιά Χολιγουντιανή αίγλη εμφανίστηκε η Sonam Kapoor Ahuja στο Red Sea Film Festival. Φόρεσε ένα πολύ στιλάτο couture κόκκινο φόρεμα από τον Rami Kadi, με ένα διαμαντένιο κολιέ από την Chopard. Σίγουρα είναι εκτός budget, αλλά κάτι παρόμοιο για πολύ συγκεκριμένες βραδιές, θα ήταν συγκλονιστικό!


Kareena Kapoor Khan

Στο Red Sea Film Festival ήταν και η Kareena Kapoor Khan με ένα εκθαμβωτικό σάρι στο πράσινο της ελιάς από τον Sabyasachi. Ένα ζευγάρι κρεμαστών σκουλαρικιών με πολύτιμους λίθους, έδωσε μια άλλη διάσταση στο look. Από γάμους μέχρι και cocktail parties, αυτά τα σκουλαρίκια θα γίνουν τα αγαπημένα σου!


Kiara Advani

Από το ντεμπούτο της το 2014, η Kiara Advani έχει συζητηθεί πολύ για τους ρόλους της και τις στυλιστικές της επιλογές. Την είδαμε με ένα μωβ κοστούμι με έντονους ώμους και πολλά δαχτυλίδια με χρωματιστούς πολύτιμους λίθους. Το αγαπημένο trend της σεζόν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.