ΣΤΙΛ

Hailey Bieber: Η καλύτερη ambassador των oversized παλτό


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιανουαρίου 2023

Hailey Bieber: Η καλύτερη ambassador των oversized παλτό
'Οταν η Hailey Bieber εμφανίζετα συνεχόμενα με oversized παλτό, τότε καταλαβαίνεις ότι αυτή η τάση δεν πρόκειται να πάει πουθενά!

Δεν χρειάζεται να είσαι fashion expert για να παρατηρήσεις ότι η εμμονή της μόδα με το Y2K συνεχίζεται με τα χαμηλόμεσα παντελόνια, τις πεταλούδες και τις ζώνες -ναι, ξέρεις ποιες λέω- αλλά ευτυχώς υπάρχει μια χαραμάδα αισιοδοξίας για (εμάς) τους minimal lovers το 2023, γιατί το αγαπημένο τους trend δε θα πάει πουθενά.

Τα XXL παλτό, που αγκαλιάζουν την σιλουέτα και δημιουργούν ένα αίσθημα απαλού cocooning θα μας κρατήσουν συντροφιά και αυτόν τον χρόνο. Η καλύτερη ambassador του trend δεν είναι άλλη από την Hailey Bieber. Όχι μια, όχι δύο, αλλά τέσσερις φορές εμφανίστηκε με oversized παλτό, σε διαφορετικές περιστάσεις και με διαφορετικά outfits.

Εκτός από την Hailey που μας δίνει πολλές ιδέες για το πώς να συνδυάσουμε ένα oversized παλτό, μπορείς και από μόνη σου να πειραματιστείς και να δεις μπροστά στον καθρέφτη σου τι σε κολακεύει περισσότερο και τι ταιριάζει με την προσωπικότητά σου. Μπορείς να το φορέσεις με φούτερ, oversized πουλόβερ, κορμάκι, μπουστάκι, φόρεμα, φόρμα, με τα περισσότερα ρούχα σου, αρκεί να βρεις το σωστό σετάρισμα.

Ας δούμε τώρα την πολύ στυλάτη και φρέσκια Hailey Bieber με τα XXL παλτό της φέτος τον χειμώνα για έμπνευση και γιατί όχι, θαυμασμό.

Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.