ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Hailey Bieber και η δυναμική επιστροφή του δερμάτινου κολάν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιανουαρίου 2023

Η Hailey Bieber και η δυναμική επιστροφή του δερμάτινου κολάν
GETTY IMAGES
Σας έλειψαν; Διότι σα να αχνοφαίνεται η επιστροφή του δερμάτινου κολάν μέσα στο 2023 μετά το look της Hailey Bieber. Είστε έτοιμοι;

Γενικά όταν τα «it» κομμάτια μιας σεζόν καταδικάζονται στην αφάνεια μετά από λίγο, καταλλήγουν σε μια από τις δυο εξής κατηγορίες:

1. είτε χτύπησαν κόκκινο για τώρα και αναμένεται να επανέλθουν στο μέλλον

2. είτε δεν τα συμπάθησε άνθρωπος και υπήρξε μια κρυφή παγκόσμια συμφωνία να μην ξαναφορεθούν ποτέ

Τα δερμάτινα κολάν, όπως και τα χαμηλόμεσα παντελόνια και το εμφανές εσώρουχο ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία. Κοίτα όμως που όπως και τα χαμηλόμεσα παντελόνια επανήλθαν ένα βράδυ ξαφνικά, έτσι και τα δερμάτινα κολάν αναμένεται να μας απασχολήσουν αρκετά το 2023 μετά την εμφάνιση-έκπληξη της Hailey Bieber.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με την Kylie Jenner στο Aspen για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το μοντέλο και ιδρύτρια της Rhode εθεάθει να περπατά στο κέντρο με ένα total black après-ski outfit. Το outfit αποτελούνταν από από ένα παλτό με φαρδείς ώμους και ζώνη από τον Saint Laurent, γυαλιά ηλίου, την Le 5 À 7 τσάντα πάλι του Saint Laurent, puffer μπότες από τη Loewe και φυσικά το δερμάτινο κολάν που λέγαμε. Οριακή στιγμή με τεράστιο flashback από το 2010, αλλά προσωπικά εκτιμητέα η προσπάθεια. Μετά το look αυτό λοιπόν και την «σφραγίδα έγκρισής» του από την Hailey, κορίτσια ανοίξτε τα συρτάρια και βγάλτε τα δερμάτινα κολάν σας να αεριστούν, θα πάτε βόλτα σύντομα!

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.