ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Katie Holmes φορά το πιο απλό trend της χρονιάς και το coolness ξεχειλίζει


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιανουαρίου 2023

Η Katie Holmes φορά το πιο απλό trend της χρονιάς και το coolness ξεχειλίζει
Instagram/katieholmes
Καρό πουκαμισάκι και φαρδύ τζινάκι; Αν νομίζεις ότι είναι βαρετό, η Katie Holmes είναι εδώ για να σου αποδείξει το ακριβώς αντίθετο!

Μέσα στις ατελείωτες maxi φούστες και στα φουσκωτά φορέματα που κατέκλυσαν τις συλλογές για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023, κάνει την εμφάνισή της η Katie, η μια και μοναδική, στυλάτη Katie Holmes, με ένα χαλαρωτικά απλό look που ξεχώρισε. Μετά το show της Bottega Veneta και το outfit της Kate Moss με το καρό πουκάμισο και το denim παντελόνι, αυτό το look έγινε και πάλι relevant. Άρα ποιος είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να το λανσάρει από την πρωταγωνίστρια του Dawson’s Creek, η οποία στη σειρά τα λάτρευε και τα φορούσε με μανία;

Με ακριβώς την ίδια απλότητα που η Kate Moss μετέφερε στην πασαρέλα, έτσι και η Katie Holmes φόρεσε το καρό πουκάμισο της, μισοβαλμένο μέσα στο φαρδύ denim παντελόνι της. Τα συνδύασε με λευκά trainers, καπιτονέ μαύρο jacket και μια μεγάλη tote τσάντα.

Μερικές φορές το ανεπιτήδευτο coolness είναι statement από μόνο του!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.