ΣΤΙΛ

Η Victoria Beckham μας προτείνει το τέλειο look για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιανουαρίου 2023

Η Victoria Beckham μας προτείνει το τέλειο look για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Instagram/victoriabeckham
Αν σκέφτεσαι από τώρα το Valentine's Day outfit σου, η Victoria Beckham σου προτείνει ένα εξαιρετικά σικάτο και ρομαντικό look

Σε λιγότερο από ένα μήνα είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το τελευταίο look της Victoria Beckham είναι τόσο ρομαντικό, ώστε να μας εμπνεύσει και να μας κάνει να σκεφτούμε το δικό μας ρομαντικό ραντεβού στις 14 Φεβρουαρίου. Βέβαια και ρομαντικό ραντεβού να μην είναι, ποιος μας εμποδίζει από το να βγούμε με τις φίλες αυτό το βράδυ και να ντυθούμε ανάλογα; Κανείς!

Σε ένα από τα τελευταία της posts, η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας στον τομέα των καλλυντικών, φόρεσε ένα φόρεμα που είναι «ό,τι πρέπει» για ένα βραδινό ρομαντικό ραντεβού. Το φόρεμα της Victoria είχε χρώμα απαλό ροζ, από crêpe de chine ύφασμα και φυσικά ήταν από το προσωπικό της brand, από την ss ‘23 συλλογή της. Άφησε το υπόλοιπο look της πολύ φυσικό, ώστε όλη η προσοχή να πέφτει στο φόρεμα.

Οκ, θα μου πεις το να φορέσεις ροζ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ αναμενόμενο, αλλά η Victoria Beckham δεν φοβάται να παίξει και να χαρεί με τα χρώματα, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Η γυναίκα που ήταν το συνώνυμο του minimal και η αγαπημένη των LBD, αποφάσισε να κάνει μια στροφή και να αγκαλιάσει το χρώμα. Και ναι, μας αρέσει πολύ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.