ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 5+1 trends του 2023 που θα σου χαρίσουν ένα μεγάλο χαμόγελο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιανουαρίου 2023

Τα 5+1 trends του 2023 που θα σου χαρίσουν ένα μεγάλο χαμόγελο
Instagram/ hannahlewisstylist
Ναι, το στυλ και η μόδα πρέπει να μας κάνουν να χαμογελάμε και να περνάμε καλά σε όλη τη διαδικασία του styling -θυμήσου την Αlicia Silverstone όταν ετοίμαζε τα outfit της στην ταινία Clueless. Υπάρχουν κάποια trends το 2023 που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε!

Σε γενικές γραμμές η μόδα πρέπει να μας κάνει χαρούμενους, να αισθανόμαστε καλά όταν ντυνόμαστε και να περνάμε όμορφα μέσα στα ρούχα μας. Υπάρχουν συγκεκριμένα trends που το καταφέρνουν αυτό και το 2023 έχει αρκετά εύκολα trends που θα σου χαρίσουν ένα πλατύ χαμόγελο. Και τι είδους trends είναι αυτά, θα ρωτήσεις εσύ και καλά θα κάνεις! Μιλάμε για χρώματα, αξεσουάρ και κάποιες γραμμές, που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη μόδα, αλλά είναι πολύ εύκολα στο σετάρισμα.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα trends του 2023 που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και θα μας κάνουν να χαμογελάσουμε!

1. Το χρώμα: Aquamarine


Το έντονο αυτό χρώμα μοιάζει τόσο φρέσκο και νεανικό. Άσε που ταιριάζει άψογα με μαύρο και καφέ.

2. Το αξεσουάρ: Luxury τσάντες που δε «φωνάζουν»


Όταν μιλάμε για luxury τσάντες που δε φωνάζουν, εννοούμε τσάντες από high end brands, οι οποίες δεν έχουν πάνω τους logos ή κάποια διακριτικά. Διαχρονικές και «ήσυχες».

3. Η υφή: Metallics


Όλα τα μεταλλικά είναι στη μόδα το 2023 και είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεχωρίσεις μέσα στον κόσμο.

4. Το πανωφόρι: Μακρύ παλτό

Τα μακριά παλτό προσθέτουν μια κομψότητα και μια χάρη στο σύνολό σου.

5. Το ύφασμα: Denim


Ναι, το Canadian tuxedo μπορεί να σε είχε κουράσει, αλλά φέτος επιστρέφει δυναμικά. Σκέψου το σαν να φοράς ένα κοστούμι, αλλά από denim.

+1. Η λάμψη: Παγιέτες


Ναι, όταν σκέφτεσαι το απλό και το εύκολο δε σου έρχεται η παγιέτα στο μυαλό. Από την άλλη όμως ότι και να φορέσεις, αν πετάξεις μια «χαλαρή παγιέτα» από πάνω θα φαίνεται σα να έχεις προσπαθήσει. Άσε που έχει πολύ πλάκα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.