ΣΤΙΛ STYLING TIPS

French Winter: Τα 6 items που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες τον χειμώνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Ιανουαρίου 2023

French Winter: Τα 6 items που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες τον χειμώνα
Instagram/maralafontan
Ανεπιτήδευτα και εύκολα, οι Γαλλίδες μας βάζουν τα γυαλιά κάθε φορά που αποφασίζουν να βγουν στον δρόμο τον χειμώνα. Και ο λόγος είναι αυτά τα 6 items που δεν αποχωρίζονται!

Είναι κοινή γνώση πλέον ότι οι Γαλλίδες έχουν τον τρόπο να κάνουν τα πάντα να φαίνονται ανεπιτήδευτα και εύκολα. Από το no-makeup makeup look τους, μέχρι τα κομψά τους outfit. Αυτό είναι αρκετά σπουδαίο skill ειδικά τον χειμώνα, όπου το να ντυθείς κομψά είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, η αλήθεια να λέγεται.

Πραγματικά παραδίδουν μαθήματα στυλ και έχουν αναγάγει το κομψό και ανεπιτήδευτο ντύσιμο σε επιστήμη. Κατά πάσα πιθανότητα για αυτό ευθύνεται ο τρόπος με τον οποίο ψωνίζουν και το τι βρίσκεται μέσα στη ντουλάπα τους. Σίγουρα είναι πιο εύκολο να ντυθείς κομψά εάν διαθέτεις διαχρονικά, κλασικά, καλοραμμένα και από καλό ύφασμα ρούχα.

Στην παρακάτω λίστα θα δούμε τα 6 κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες για ένα κομψό και ζεστό look τον χειμώνα. Αν δεν τα έχεις στην ντουλάπα σου, τώρα που είναι και περίοδος εκπτώσεων, ίσως επενδύσεις σε μερικά από αυτά.

1. Ένα πολύ μακρύ παλτό

2. Layering με απλά, μονόχρωμα μπλουζάκια

3. Ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια

4. Μπότες μέχρι το γόνατο

5. Ένα μάλλινο παντελόνι

6. Ένα μακρύ μάλλινο φόρεμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.