ΣΤΙΛ

MEET THE: Η ιστορικός τέχνης Κατερίνα Κρητικού μας ξεναγεί στον κόσμο της AENALIA Jewellery


Άρτεμις Καράγιαννη

8 Αυγούστου 2024

MEET THE: Η ιστορικός τέχνης Κατερίνα Κρητικού μας ξεναγεί στον κόσμο της AENALIA Jewellery
Το πρώτο Brand αναβίωσης του ελληνικού κοσμήματος είναι πλέον γεγονός.

Τι είναι το νεολληνικό κόσμημα; Πώς μπορεί κανείς το αναβιώσει; Τι προκλήσεις συναντά ένας νέος επιχειρηματίας στον κόσμο του κοσμήματος; Αυτά και πολλά ακόμα απαντώνται από την Κατερίνα Κρητικού, την ιστορικό τέχνης και ιδρύτρια της AENÁLIA, του πρώτου ελληνικού brand που στοχεύει στη σύγχρονη αναβίωση του νεοελληνικού κοσμήματος. Η AENÁLIA ιδρύθηκε το 2019 και στοχεύει επαναπροσδιορισμό των παραδοσιακών κοσμημάτων ως μέρους της σύγχρονης κομψότητας.

Jenny.Gr


Κάθε κόσμημα μάς μεταφέρει νοερά στους τόπους από τους οποίους προέρχονται οι συλλογές της και μας προσφέρει μια διαφορετική περιήγηση στην Ελλάδα με σκοπό να δώσει νέα πνοή σε μια λιγότερο γνωστή πλευρά της ιστορίας του ελληνικού κοσμήματος. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας από εμάς που επιλέγει να φοράει κοσμήματα ΑENÁLIA, γίνεται αγγελιοφόρος της ιστορίας που φέρουν και κρίκος μιας αλυσίδας συνυφασμένης με τη μοναδικότητα και τη διαχρονικότητα της ελληνικής παράδοσης.

Δείτε το video εδώ:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.