ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Σαγιονάρες Havaianas κι αυτό το καλοκαίρι


26 Μαΐου 2013

SS13-HAVAIANAS-VERTICAL.png

Σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια.

Οι επιλογές που προφέρει η φετινή συλλογή Havaianas είναι ατελείωτες! Επτά σειρές για μωρά, 15 για παιδιά, 11 για άνδρες, 32 για γυναίκες και 15 unisex!! Όλες μοναδικές, με τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ικανοποιούν όλα τα γούστα και συναρπάζουν!

Οι παιδικές και οι baby σειρές με κλασσικούς χαρακτήρες του Disney όπως ο Mickey, η Minnie, ο Winnie και ο τίγρης προσφέρουν διαχρονικές επιλογές που αγαπούν τα παιδιά.

Και για τον άνδρα η φετινή συλλογή των Havaianas προσφέρει άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς και σχέδια που θα ενθουσιάσουν από τους πιο κλασσικούς μέχρι τους πιο τολμηρούς.

Οι σειρές unisex παρουσιάζουν μια ατελείωτη χρωματική παλέτα αλλά και πολλές δόσεις τέχνης για όλους! Διατίθενται σε επτά σχέδια μεταξύ των οποίων και ένα μοναδικό συνδυασμό κοραλλί και τιρκουάζ. Με τόσο χρώμα θα εύχεσαι να μην τελειώσει ποτέ η βόλτα σου στην παραλία!

Φυσικά οι γυναικείες σειρές κυριαρχούν στη συλλογή και προσφέρουν περισσότερες επιλογές από όσες θα μπορούσατε να φανταστείτε! Το αγαπημένο σήμα από τη Βραζιλία επανεφευρίσκει το κλασσικό πουά που κυριάρχησε τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 και επαναφέρει δυναμικά τα διάσημα polka dots στη σημερινή μόδα. Πάντα παρούσες και οι σαγιονάρες σε μεταλλικά χρώματα, που ταιριάζουν με όλα και συνοδεύουν το look σας όλες τις ώρες! Επανέρχονται φέτος σε παστέλ και ουδέτερες αποχρώσεις για ένα άκρως θηλυκό και tender στυλ.

Δώσε στυλ και χρώμα στο καλοκαίρι, φορώντας Havaianas κάθε μέρα, όλη μέρα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.