ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Έλενα Παπαρίζου εγκαινιάζει το Summer Music Festival


28 Ιουνίου 2013

Στο  εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με μία μοναδική συναυλία. 

Το αγαπημένο σας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen κινείται στο ρυθμό του καλοκαιριού και σας προσκαλεί να περάσετε μαζί τον πιο διασκεδαστικό Ιούλιο με πολλές συναυλίες και γνωστούς καλλιτέχνες. Την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 20:00 η Έλενα Παπαρίζου κάνει την αρχή και εγκαινιάζει το summer music festival. Πώς; Με τον πιο μουσικό τρόπο. Μία μοναδική μουσική συναυλία που θα απογειώσει τη διάθεσή σας με όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Απολαύστε τις αγορές σας στα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά, κάντε ένα διάλειμμα στα εστιατόρια και τα καφέ και συνοδεύστε το βράδυ σας με χορό και τραγούδι από την Έλενα Παπαρίζου.

Αυτό το καλοκαίρι, στο εκπτωτικό χωριό πρωταγωνιστούν τα τραγούδια, η μουσική και το κέφι! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Και δεν σταματάμε εδώ. Η πρώτη συναυλία είναι μόνη η αρχή. Το summer music festival θα συνεχιστεί για όλο τον Ιούλιο με περισσότερα ονόματα-έκπληξη στο εκπτωτικό χωριό. Εσείς δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι στα νέα μας. Καλό μουσικό καλοκαίρι!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.