ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Tommy Hilfiger και στο The Mall Athens


30 Ιουλίου 2013

Αμερικάνικη αισθητική στο μεγαλύτερο Mall της Αθήνας.

Πλέον οι fans του αμερικάνικου στιλ μπορούν να επισκεφτούν το νέο κατάστημα Tommy Hilfiger στο The Mall Athens που έκανε εγκαίνια στις 27 Ιουλίου. Η νέα boutique θα σας ταξιδεύσει στις νέες συλλογές του brand και θα σας ξεναγήσει στην αμερικάνικη κουλτούρα που είναι πιστό εδώ και τόσα χρόνια.

Tommy Hilfiger

Μπορείτε να βρείτε must κομμάτια για τη δική σας γκαρνταρόμπα αλλά και του συντρόφου σας, αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια αλλά και μαγιό και beachwear που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών.

Tommy Hilfiger

Τέλος, μπορείτε να ψωνίσετε και για τους μικρούς σας φίλους μέσα από το παιδικό τμήμα του καταστήματος και να εκπλαγείτε με τα stylish σύνολα.

“Συνεχίζουμε να συνδυάζουμε το cool all-American στυλ με μοναδικές λεπτομέρειες και υψηλή ποιότητα, προσδίδοντας στο διαχρονικά κλασικό ένα φρέσκο και μοντέρνο look. Σήμερα, το preppy look που χτίσαμε κατά την διάρκεια των ετών έγινε παγκόσμιο, και πάντα εμπνέομαι από το πως το συγκεκριμένο look έχει υιοθετηθεί ανά τον κόσμο.”, αναφέρει ο σχεδιαστής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.