ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Παιδικά παπούτσια από τη Charlotte Olympia


20 Αυγούστου 2013

INCY-WINCY.jpeg

Λάνσαρε τη νέα της σειρά  Incy.

Ο οίκος Charlotte Olympia λάνσαρε πριν λίγες ημέρες την πρώτη του σειρά παιδικών παπουτσιών, Incy, που πήρε το όνομά της από τον παιδικό τραγούδι «Incy Wincy Spider”. Η σειρά αυτή που συμπίπτει χρονικά με τον ερχομό του τρίτου παιδιού της σχεδιάστριας Charlotte Dellal, περιλαμβάνει έξι όμορφα και παιχνιδιάρικα σχέδια που είναι εμπνευσμένα από τη γυναικεία σειρά παπουτσιών του οίκου, αλλά «φτιαγμένα σε μινιατούρα» από πολυτελή υλικά, όπως βελούδο, δέρμα και κρύσταλλα Swarovski, «για τα Incy Wincy πόδια».

«Πάντα πίστευα πως θα σχεδίαζα μικρά παπούτσια για μικρούς ανθρώπους εάν έκανα κορίτσι.», είπε η σχεδιάστρια. «Παρόλα αυτά με δύο αγόρια και ένα μωρό που έρχεται, αποφάσισα να λανσάρω την Incy έτσι κι αλλιώς. Μπορεί αυτή τη φορά να κάνω κορίτσι!

Η πώληση κάθε ζευγαριού, που θα κυμαίνεται στα 88 ευρώ για τα μωρουδιακά και στα 346 ευρώ για τις κοριτσίστικες μπότες και θα συνοδεύεται από ένα βιβλίο ζωγραφικής και ξυλομπογιές, ενώ το 10% των κερδών από τις πωλήσεις των πρώτων μηνών θα δωριστεί στον φιλανθρωπικό σύλλογο The Art Room, που προσφέρει θεραπεία μέσω της τέχνης σε παιδιά και νεαρά άτομα «με σκοπό να αυξήσει την αυτοκετίμησή τους, την αυτοπεποίθησή τους και την ανεξαρτησία τους.»

Η συλλογή είναι διαθέσιμη για αγορά σε γνωστά καταστήματα της Αμερικής, αλλά και στο site Charlotteolympia.com.

[gallery-228032]

Photo Credits: Vogue.co.uk

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.