ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Holiday collection από τη Juicy Couture


6 Νοεμβρίου 2013

JUICY1.jpg

Είναι γεγονός κι ήρθε για να μας εντυπωσιάσει!

Με έμπνευση από το Los Angeles της δεκαετίας του ’70 και την μποέμικη διάθεση που συναντά την ροκ αισθητική, η Holiday συλλογή της Juicy Couture απευθύνεται σε στιλάτα κορίτσια που αγαπάνε να κάνουν αίσθηση σε κάθε τους εμφάνιση. Για άλλη μια φορά τα animal prints κυριαρχούν και εμφανίζονται σε τζιν, τζάκετ, φορέματα, κοσμήματα και τσάντες. Οπότε κορίτσια: Stay Wild for Juicy!

Δαντέλες και σύγχρονα floral prints συνθέτουν φορέματα και μπλούζες που εντυπωσιάζουν, ενώ τα statement κοσμήματα ξεχωρίζουν για την vintage αισθητική τους. Επενδύστε στα boho φορέματα που εναλλάσσονται με μεταλλικά υφάσματα και είναι διακοσμημένα με κομμάτια κρυστάλλους, καθώς μπορούν να σας συνοδεύσουν σε κάθε στιγμή της ημέρας, από την πρωινή σας βόλτα έως το look σας για την βραδιά των Χριστουγέννων. Οι τσάντες της Juicy Couture εντυπωσιάζουν και σε αυτή τη συλλογή. Ξεχωρίζει η day bag σε μια υπέροχη μπλε απόχρωση που συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής  και είναι ιδανική για να την κρατήσετε από το πρωί έως το βράδυ.

HOT POINT! Για να γίνετε κι εσείς fashion icon για τις φετινές γιορτές αποκτώντας ένα total look από τη Holiday συλλογή της Juicy Couture, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Jenny.gr κι ανεβάστε στο Instagram τη φωτογραφία του αγαπημένου σας κομματιού από τη Juicy Couture με hashtag το ακόλουθο #Jennygr_wildforjuicy.

Juicy Couture Boutiques:

  • Λεβίδου11, Κηφισιά
  • Γρηγορίου Λαμπράκη 16 & Ιωάννου Μεταξά, Γλυφάδα
  • Θεσσαλονίκη: Μητροπολίτου Ιωσήφ 3 & Πρoξένου Κορομηλά
  • Μύκονος: Ματθαίου Ανδρονίκου 8, Ματογιάννια
[gallery-266630] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.