ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα φορέματα της κινηματογραφικής Diana στην Ελλάδα


8 Νοεμβρίου 2013

Τα φορέματα του Azagury θα φιλοξενηθούν για λίγες μέρες από την Boutique Chopard.

Η Boutique Chopard θα φιλοξενήσει για μερικές μέρες, τρία από τα φορέματα της ταινίας Diana, της οποίας η επίσημη πρεμιέρα  θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

O Jacques Azagury βρίσκεται σχεδίασε για την εν λόγω τα βραδινά ρούχα και μερικά από τα βασικά κοστούμια ημέρας για τον ρόλο της Naomi Watts, ως Diana, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, στην ταινία του Oliver Hirschbiegel.

O Azagury είναι ένας Βρετανός σχεδιαστής μόδας με έδρα το Λονδίνο ο οποίος ειδικεύεται σε βραδινά ρούχα για κόκκινο χαλί. Ντύνει μερικές από τις πιο λαμπερές γυναίκες στον κόσμο και είναι επίσης υπεύθυνος για την μεταμόρφωση της Diana, Πριγκίπισσας της Ουαλίας σε μια διεθνή fashion icon που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα.

Τα τρία φορέματα που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όσοι βρεθούν στην Boutique Chopard θα είναι ένα κοντό φόρεμα σε χρώμα θαλασσί, ένα μακρύ μαύρο  φόρεμα από δαντέλα Chantilly με ουρά και λεπτομέρεια με φιόγκο και ένα ακόμα μακρύ φόρεμα με χρυσές πούλιες, ουρά και σταυρωτή πλάτη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.