ΣΤΙΛ FASHION NEWS

…I love butterflies: Η νέα συλλογή του ilias LALAoUNIS


12 Νοεμβρίου 2013

PicMonkey-Collage4.jpg

Η τελειότητα της φύσης και η απόλυτα αιθέρια ομορφιά της πεταλούδας αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη νέα συλλογή των κοσμημάτων ilias LALAoUNIS.

Σχέδια με αέρινες γραμμές που “μεταμορφώνουν” το χρυσό και τις πολύτιμες πέτρες σε μοναδικά κοσμήματα που εξυμνούν την τελειότητα της φύσης και μας υπενθυμίζουν τη δυνατότητα της προσωπικής μας εσωτερικής μεταμόρφωσης.

H συλλογή «Πεταλούδες» δεν είναι μια εφήμερη τάση, αλλά όπως και κάθε άλλο κόσμημα του ilias LALAoUNIS, έχει μια ιστορία να μας διηγηθεί. Oι πεταλούδες γεννήθηκαν πρώτη φορά στη συλλογή Pastorale και ξαναγεννιούνται σήμερα, έχοντας ως μούσα τη σύγχρονη γυναίκα - κομψή, παθιασμένη και ανεξάρτητη. Η νέα συλλογή είναι μια ματιά σε έναν φανταστικό κόσμο που κατοικείται από πεταλούδες και μεταμορφώνεται περίτεχνα σε χρυσό 18Κ με πολύτιμες πέτρες και διαμάντια και σε ασήμι 925ο , σχηματίζοντας δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια παντατίφ και κομψά κολιέ. Η στιλιστική τους διαφάνεια επιτρέπει στη γυναίκα που αναζητά την ισορροπία ανάμεσα στο στιλ και στο προσωπικό της αποτύπωμα, να βρει τη δική της πεταλούδα που θα της μεταφέρει τη μαγεία της φύσης στην καθημερινότητα της!

More info: Τη συλλογή «Πεταλούδες» θα τη βρείτε στις boutiques ilias LALAoUNIS. Αθήνα: Πανεπιστημίου 6 και Βουκουρεστίου, τηλ. 210 3624354, Golden Hall, Κηφισιά: Παπαδιαμάντη 7.

Επισκεφθείτε την επίσημη Facebook σελίδα ilias LALAoUNIS .

[gallery-268940] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.