ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μύρισε...Calzedonia!


10 Φεβρουαρίου 2014

Με αγορές 30€ κι άνω, ένα άρωμα Calzedonia γίνεται δικό σας από τις 8-16/2.

"Fabulous", "Lady Rock", "In Love" είναι τα ονόματα των νέων αρωμάτων Calzedonia Eau de Toilette που προϊδεάζουν για την essence του στιλ που υπόσχονται. Aκριβώς όπως τα leggings, τα καλσόν κι οι κάλτσες χαρίζουν στα outfits σας έναν εντυπωσιακό, rock & sexy χαρακτήρα, έτσι ανάλογα είναι και τα αρωματικά vibes που αποπνέουν τα Calzedonia Perfumes.

Ένα τέλειο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα τις love μέρες που έρχονται! Ειδικά το "In Love" αποτελεί το must–have άρωμα εν όψει του Αγ. Βαλεντίνου. Πέρα όμως από το κατάλληλο άρωμα, η μέρα των ερωτευμένων αποκτά την κατάλληλη sexy ατμόσφαιρα με τα σωστά outfits. Μη χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να είστε η πιο sexy Βαλεντίνα με:

• Τις ψηλές κάλτσες.

• Τα nude καλσόν με tattoo-εφέ χείλη στα πόδια σας, καρδούλες ως βραχιόλι στους αστραγάλους σας ή με μία μαύρη ραφή να διατρέχει το πόδι σας και να καταλήγει σε ένα φιόγκο.

• Τα δερμάτινα leggings.

[gallery-302277] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.