ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H νέα διαφημιστική καμπάνια της Lacoste


12 Μαρτίου 2014

No_8.jpg

Με τον τίτλο “LIFE IS A BEAUTIFUL SPORT” καταλαμβάνει τις βιτρίνες του πολυκαταστήματος attica στο κέντρο της Αθήνας.

Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε η LACOSTE να λανσάρει στην Ελλάδα τη νέα παγκόσμια καμπάνια της “LIFE IS A BEAUTIFUL SPORT”. Οι βιτρίνες του πολυκαταστήματος attica επί της οδού Πανεπιστημίου και της οδού Αμερικής ντύθηκαν με τα εικαστικά της νέας διαφημιστικής καμπάνιας.

Με το νέο μήνυμά της: «Η ζωή είναι ένα όμορφο Sport» η Lacoste εγκαινιάζει μια νέα εποχή, που την φέρνει πιο κοντά στις βασικές της αρχές, στον πυρήνα της, στις ρίζες της.

No_6

Είτε πρόκειται για αθλητικά γήπεδα είτε για το γήπεδο της καθημερινότητας η Lacoste ταυτίζεται με την αναζήτηση της αυθεντικότητας , της λειτουργικότητας και της κομψότητας. Κάθε ρούχο έχει σχεδιαστεί ώστε να μας χαρίσει αυτοπεποίθηση, ευκολία και άνεση και προσαρμόζεται απόλυτα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο γήπεδο της ζωής.

Η νέα καμπάνια προβάλει αυτό ακριβώς το όραμα της αισιοδοξίας , του θάρρους και της θετικής στάσης στη ζωή. Το έντυπο υλικό της καμπάνιας είναι δημιουργία του Jacob Sutton ο οποίος πολύ ποιητικά απεικονίζει άνδρες και γυναίκες με μια απαράμιλλη κομψότητα να στέκονται "πάνω " από την πόλη και τις δοκιμασίες της ζωής . Αυτές οι αστικές και μινιμαλιστικές εικόνες αντανακλούν το « πνεύμα Lacoste " και μεταφορικά μας παρουσιάζουν σύγχρονους ανθρώπους που μπορούν και παραμένουν χαλαροί & κομψοί ακόμα κι όταν έρχονται αντιμέτωποι με σύγχρονες προκλήσεις.

No_4

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.