Το MadWalk έρχεται...

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014
MADWALK_LOGO_WHITE-01-191.jpg

Το MadWalk by Coca-Cola light - The Fashion Music Project, ο πιο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, έρχεται για τέταρτη συνεχή χρονιά! Καθιερωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας συνυπάρχουν με αγαπημένους καλλιτέχνες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδυάζει δυναμικά Live Performances με ανατρεπτικά Fashion Shows.

Όπως κάθε χρόνο, οι καλλιτέχνες μαζί με τους σχεδιαστές θα δώσουν το δικό τους δημιουργικό στίγμα και θα παρουσιάσουν για ακόμα μια φορά ένα πρωτοποριακό, ολοκληρωμένο υπέρ-θέαμα προσελκύοντας το ενδιαφέρον των trendsetters όλων των χώρων. Φέτος, το MadWalk by Coca-Cola light - The Fashion Music Project θα παρουσιάσει μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή βραδιά που εμπνέεται από τη δύναμη της γυναίκας γι' αυτό και γυναίκες καλλιτέχνες θα πρωταγωνιστήσουν στο δυναμικό Fashion Music Project.

Στηρίζοντας το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου» της Ε.ΕΛ.Ι.Α. που συνεχίζεται με την υποστήριξη της Coca-Cola Light, το concept της φετινής διοργάνωσης θα παρουσιάσει acts που θα περιλαμβάνουν γυναίκες καλλιτέχνες, ενώ για πρώτη φορά στο MadWalk by Coca-Cola light - The Fashion Music Project θα εμφανιστεί η μοναδική Άννα Βίσση.

MADWALK

Oι σχεδιαστές και τα Fashion Brands που θα πρωταγωνιστήσουν με τις δημιουργίες τους είναι:

• Apostolos Mitropoulos 
• Celia Kritharioti 
• Dimitris Petrou 
• MI-RO
• Vassilis Zoulias
• BSB
• LoveInk
• TopShop

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project, δίνει την ευκαιρία σ΄ένα νέο σχεδιαστή να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από τη δημιουργική πλατφόρμα The New Fashion Designer Contest και να παρουσιάσει την προσωπική του συλλογή στο μεγαλύτερο fashion music event.
Οι υποψήφιοι σχεδιαστές θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και δείγματα της collection τους με video ή φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Έτσι, θα προκύψει ο πρωτοεμφανιζόμενος fashion designer που έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στο MadWalk by Coca-Cola light μαζί με 5 καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας και 3 αγαπημένα Fashion Brands.

Tο φετινό MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project θα πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, την Πέμπτη 03 Απριλίου και θα παρουσιάσει η Μαίρη Συνατσάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.madwalk.gr

Fashion and Music in Your Heart!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.