ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Calzedonia: Η swimwear συλλογή για το 2014


23 Απριλίου 2014

Κάθε κομμάτι της καλοκαιρινής συλλογής, swimwear collection 2014, από τον οίκο Calzedonia παραπέμπει σε καλοκαιρινές διακοπές. Το στιλ φέτος είναι εμπνευσμένο από το Bollywood και το εξωτικό περιβάλλον της Ινδίας. Λάμψεις από πέτρες και κρύσταλλα, φωτεινά χρώματα, μεγάλα floral prints είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που πρωταγωνιστούν και θυμίζουν έντονα την κουλτούρα της χώρας.

Για όσες προτιμούν τις ουδέτερες αποχρώσεις, θα συναντήσουν ρομαντικό ύφος στη συλλογή των μαγιό, χαρακτηριστικό παράδειγμα το λευκό χρώμα που συνδυάστηκε με δαντέλα και κρόσσια. Τα κλασσικά, ρετρό στιλ αποκτούν διακριτικές, σύγχρονες πινελιές. Η beachwear σειρά ολοκληρώνεται με πολύ κοντά σορτς, μίνι και μάξι φορέματα σε μοτίβα και χρώματα που ταυτίζονται με το καλοκαιρινό styling: πουά, δαντέλες délavé κι αποχρώσεις όπως λευκό, γαλάζιο, μπλε, κοραλί, λάιμ... Για τους άντρες υπάρχει μεγάλη ποικιλία, από briefs μέχρι σορτς για stylish διακοπές. Τα χρώματα θα εκφράσουν όλες τις διαθέσεις και τα γούστα: από μπλε μέχρι πράσινο, καφέ κλπ.

[gallery-331039]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.