ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Lacoste: Διοργάνωσε και φέτος το ετήσιο pool party!


25 Απριλίου 2014

Media-mailer.002.jpg

Για τον εορτασμό ενός από τα πιο stylish φεστιβάλ στον κόσμο.

Η Lacoste για πέμπτη συνεχή χρονιά δημιούργησε ένα σκηνικό διασκέδασης και διαφυγής από την πραγματικότητα δίπλα σε μία υπέροχη πισίνα. Το νέο moto του brand είναι: «Η ζωή είναι ένα υπέροχο σπορ» και το παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο στην εκδήλωση, με πολλές και ποικίλες ενέργειες. Το παρών έδωσαν αρκετοί celebrities όπως η Katy Perry,η Lana Del Rey, η Lea Michele και ο Joe Jonas. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε σε μια υπέροχη ιδιωτική έκταση, σε κοντινή απόσταση από το Empire Polo Field, πράγμα το οποίο το έκανε ιδανικό προορισμό για τους fan της μουσικής που ήθελαν να ξεφύγουν από τα πλήθη. Ζητήθηκε από τους καλεσμένους να συμμετέχουν σε ένα DIY εργαστήρι παπουτσιού Lacoste, στο οποίο μπορούσαν να δημιουργήσουν τα δικά τους παπούτσια Lacoste.

2 Μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κρύσταλλα, τρουκς, σπρέι, μαρκαδόρους, νερομπογιές, χάντρες, πολύχρωμα κορδόνια και χαριτωμένα charms.

1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.