ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι βιτρίνες της H&M φιλοξενούν νέους σχεδιαστές!


28 Μαΐου 2014

Οι νικητές του βραβείου “ Best Trendsetter” των New Designers Awards της 15ης Athens Xclusive Designers Week, TwoAs στις βιτρίνες της H&M!

 Η Athens Xclusive Designers Week στηρίζει τους νέους σχεδιαστές και την Ελληνική μόδα ενώ ενώνειτις δυνάμεις της με την H&M, η οποία συμμετείχε στο θεσμό των New Designers Awards της 15ης AXDW δίνοντας το βραβείο της κατηγορίας “Best Trendsetter”.  Η Country Manager Ελλάδος & Βουλγαρίας, κυρία Dominique Fantaccino ήταν η εκπρόσωπος της H&M στην κριτική επιτροπή, η οποία εργάζεται 13 χρόνια στον διεθνή χώρο της μόδας με έδρα το Παρίσι.

Το σχεδιαστικό δίδυμο TwoAs αναδείχθηκε νικητής της συγκεκριμένης κατηγορίας και ξεκίνησε ένα όμορφο ταξίδι στο χώρο της Ελληνικής μόδας με αφετηρία τα δύο flagship καταστήματα της Η&Μ – στην Αθήνα, Ερμού 54 και στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 20. Ο Άρης και ο Μάριος Αντωνίου, ως νικητές του “best trendsetter”, επιμελήθηκαν αποκλειστικά με Summer Looks τις βιτρίνες των συγκεκριμένων καταστημάτων ενώ παράλληλα οι βιτρίνες θα παρουσιαστούν στο περιοδικό ELLE συνεισφέροντας στην περαιτέρω αναγνωρισιμότητα τους στον κλάδο.

Η Athens Xclusive Designers week, μέσω του θεσμού των New Designers Awards που πραγματοποιείται κάθε σεζόν, στηρίζει νέους ανθρώπους και νέα ταλέντα που έχουν στόχους και θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα για μία θέση στο χώρο της μόδας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.