ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια στο 9o live του Just the 2 of Us


28 Μαΐου 2014

Sexy & Bohemian!

Πιο sexy από ποτέ εμφανίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στην σκηνή του Just the 2 of, στο 9ο live. Η παρουσιάστρια σε συνεργασία με τον στιλίστα και συνεργάτη της, Γιώργο Σεγρεδάκη, κατάφερε να 'παντρέψει' τρία διαφορετικά κομμάτια και να δημιουργήσει ένα άκρως εντυπωσιακό look.

zeta ζετα Η Ζέτα φόρεσε μία μίνι, κεντητή φούστα με ημιπολύτιμους λίθους και από πάνω μαύρη τουνίκ από ολομέταξη μουσελίνα και τα δύο της εταιρίας HAUTE HIPPIE. Το θηλυκό μπούστο είναι vintage και φέρει την υπογραφή του οίκου WORTH. zetaΤα ασημί σανδάλια της εταιρίας Aquazzura ολοκλήρωσαν το look. λ,ικμθξυηΤα κοσμήματα από χρυσές αλυσίδες σε 18 καράτια με ακατέργαστους πολύτιμους λίθους (Angelo di Spirito Rosa) έδωσαν bohemian αέρα στο look. ικθξυητΤέλος, το κομψό σινιόν σε spanish ύφος και το μακιγιάζ με ένταση στα μάτια ολοκλήρωσαν την σημερινή εμφάνιση της παρουσιάστριας που μας άρεσε πολύ! Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.