ΣΤΙΛ FASHION NEWS

“Intellectual” Kimalé στην πόλη!


11 Ιουνίου 2014

534.jpg

Συναντήστε το casual fashion brand από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου στο καλοκαιρινό fashion festival «The Fashion Intellectuals».

Χρώματα, patterns, ιδιαίτερες γραμμές και σχέδια για καθημερινά, μοναδικά, χειροποίητα ρούχα που αναδεικνύουν κάθε γυναίκα που ξέρει να ξεχωρίζει με απολύτως προσωπικό ύφος! Το ανεξάρτητο label Kimalé ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2013 από την Ελληνογαλλίδα designer Irène Mamfredos σε συνεργασία με τη φίλη της και πατρονίστ, Αλίκη Δέμη. Με “καμβά” τα υψηλής ποιότητας, συχνά χειροποίητα και σπάνια υφάσματα -από διαφορετικούς τόπους της Αφρικής, δημιούργησαν μια σειρά από μοναδικά γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ με καθαρές και λειτουργικές γραμμές. Παντρεύοντας την έντονη χρωματική παλέτα της αφρικανικής κουλτούρας με τη μινιμαλιστική πλευρά της σύγχρονης μόδας, το Kimalé εμπνέεται από το κίνημα του slow fashion, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τον Γαλλικό οργανισμό “Les Piroguiers" που δραστηριοποιείται στο Togo και στην Burkina Faso, υποστηρίζοντας τη λειτουργία σχολείων και τοπικών τεχνιτών. Για το καλοκαίρι του 2014, το σχεδιαστικό δίδυμο προτείνει μια σειρά που φοριέται τόσο στην πόλη όσο και στους προορισμούς των διακοπών. Κομμάτια που συνδυάζονται με casual outfits για να δώσουν χρώμα και μαζί έναν τόνο χαράς και αισιοδοξίας στην καθημερινότητα.Kimale 9

Παρότι κάθε κομμάτι της συλλογής είναι απολύτως μοναδικό, τα περισσότερα φιλοδοξούν να γίνουν basics στην γκαρνταρόμπα της γυναίκας που ζει και αγαπά την πόλη, που σκέφτεται δημιουργικά, που γελά με τους φίλους της και ζει τη στιγμή, που είναι γεμάτη περιέργεια για τη ζωή και αναζητά διαρκώς νέα ερεθίσματα, που δεν "φορτώνει" την εμφάνισή της με περιττά, αλλά δημιουργεί η ίδια το στιλ που την εκφράζει, κόντρα στα στερεότυπα. Στις διακοπές παίρνει μικρή βαλίτσα και μεγάλο καπέλο. Με ένα αργό πλοίο φτάνει σε μικρά λιμάνια και σε παραλίες χωρίς ομπρέλες. Φορώντας φλατ σανδάλια, μαύρα γυαλιά και ένα ρούχο που βγαίνει εύκολα, για να πηδάει κατευθείαν στη θάλασσα.

Το Kimalé αντιπροσωπεύει ένα υπέροχο κίνημα μιας περιόδου όπου το να είσαι δημιουργικός δεν είναι μόνο διέξοδος αλλά και τρόπος εξέλιξης!

5

To νέο casual fashion brand Kimalé θα βρίσκεται από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου στο απόλυτο καλοκαιρινό fashion festival «The Fashion Intellectuals» που διοργανώνει το επιτυχημένο ελληνικό online store, We Create Harmony, σε συνεργασία με τη Σχολή Μόδας Pansik Fashion School. Για τρεις ολόκληρες ημέρες μπορούμε να δούμε και να αποκτήσουμε κομμάτια από την πρώτη ολοκληρωμένη collection Kimalé.

[gallery-349057] More info:  Kimalé, Σπύρου Μερκούρη 14,  Αθήνα, Τηλ.: 213 0292865 PANSIC, Scuola di Moda – Art&Design, Βουλής 34, Α Κτίριο, Τηλ.: 210 3221001 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.