ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O Μακεδονικός Χαλβάς χορηγός της παρουσίασης της νέας συλλογής MARIANNA G.


23 Ιουνίου 2014

Στο Matsuhisa Athens του Astir Palace Resort στη Βουλιαγμένη, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση της νέας συλλογής MARIANNA G. EXCLUSIVE SWIMWEAR 2014, με μαγιό, την οποία υπογράφει η εγγονή της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Μαριάννα Γουλανδρή. Ο Μακεδονικός Χαλβάς ήταν εκεί στηρίζοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης και προσφέροντας γευστική απόλαυση στους καλεσμένους.

unnamed (2)

Η Μάρα Καρέτσου και η Σίλια Κριθαριώτη.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Δούκισσα Νομικού ενώ το παρών έδωσαν λαμπερές προσωπικότητες από το χώρο της μόδας και της showbiz αλλά και υψηλοί προσκεκλημένοι όπως η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Πριγκίπισσα Τατιάννα, η Πρέσβης της Αυστραλίας κυρία Jenny Bloomfield, o Πρέσβης της Ιαπωνίας Masuo Nishibayashi, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη, η Τατιάνα Στεφανίδου και πολλοί άλλοι. Η Μαριάννα Γουλανδρή αφιέρωσε τη συλλογή στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Όραμα Ελπίδας, ενισχύοντας το κοινωνικό του έργο.

unnamed (3)

Η Μαριέττα Χρουσαλά-Πατίτσα με τη Φανή Σαραντοπούλου.

Περισσότεροι από 300 προσκεκλημένοι χειροκρότησαν τις δημιουργίες της Μαριάννας Γουλανδρή απολαμβάνοντας παράλληλα το αγαπημένο τους «Γλυκό που κάνει καλό», τον Μακεδονικό Χαλβά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.