ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Γιατί ο οίκος Balmain αγαπάει τα καταστήματα Zara


28 Ιουλίου 2014

Ένας τόσο σπουδαίος σχεδιαστής ρούχων, όπως ο Olivier Rousteing, ο οποίος εκπροσωπεί τον οίκο Balmain παραδέχτηκε σε μία συνέντευξή του ότι του αρέσει να βλέπει ρούχα Zara συνδυασμένα με luxury brands όπως είναι ο οίκος Céline και ο Proenza Schouler.

Συγκεκριμένα το θεωρεί ευφυές να μπορεί μία γυναίκα να κάνει πετυχημένο mix & match. Του αρέσει πάντα να παρατηρεί τις βιτρίνες των καταστημάτων Zara, θεωρεί ότι ξέρει να κάνουν styling και αισθάνεται υπέροχα που η συγκεκριμένη αλυσίδα αντιγράφει κάποια κομμάτια Balmain. Είναι έξυπνος ο τρόπος, που κάνουν copy τις δημιουργίες του. Είπε για παράδειγμα ότι δεν είναι ένα ξεκάθαρο αντίγραφο, καθώς μπορεί να επιλέξεουν την γραμμή Celine και το σχέδιο Balmain. Ίσως εκεί κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας των καταστημάτων Zara, όπως και ο λόγος για τον οποίο είναι αγαπητά σε μεγάλους σχεδιαστές μόδας, διάσημων luxury οίκων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.