ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Lady Gaga επιλέγει Celia Kritharioti Haute Couture


16 Σεπτεμβρίου 2014

LadyGagaCelia1-Copy.jpg

Είναι fashion icon, εκκεντρική, πρωτοπόρος. Η Lady Gaga, λίγες μόλις μέρες πριν την εμφάνισή της στην Αθήνα, συνεργάζεται με τη Σίλια Κριθαριώτη. Οι state of the art χειροποίητες τιάρες αλλά και τα statement κοσμήματα που έχει δημιουργήσει η σχεδιάστρια, κέντρισαν το ενδιαφέρον της Lady Gaga κι έτσι επέλεξε δυο διαφορετικές τιάρες και δυο περιδέραια για τα γυρίσματα του film που θα συνοδεύσει τη συνεργασία- έκπληξη με τον θρυλικό Tony Bennett: η κυκλοφορία του jazz album της με τον Tony Bennett «Cheek to Cheek» αναμένεται στις 23 Σεπτεμβρίου.

Τα αξεσουάρ είναι χειροποίητα με σαφείς αναφορές στην αύρα των 30’s, στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης και του μεσοπολέμου. Πολύτιμοι λίθοι στις τιάρες που αγκαλιάζουν το κεφάλι αλλά και στα περιδέραια, τα οποία στολίζουν το μπούστο της διάσημης τραγουδίστριας.

LadyGagaCelia1  

Doukissa4CeliaΤις state of the art χειροποίητες τιάρες αλλά και τα statement κοσμήματα είχε φορέσει στο παρελθόν η Δούκισσα Νομικού.

CeliaKritharioticrown

More info: Μπορείτε να δείτε τις συλλογές Celia Kritharioti Haute Couture, Celia Kritharioti Bridal Collection, Celia Kritharioti Christening, 5226, 5226 Princess και Celia Kritharioti Eyewear στο ανανεωμένο website: www.celiakritharioti.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.