ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ενθούσιασε ο Άγγελος Μπράτης στο fashion week του Μιλάνου


18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Άγγελος Μπράτης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους designer όχι της Ελλάδας, αλλά πλέον διεθνώς. Ζει μόνιμα στην Ιταλία, πριν μερικά χρόνια κέρδισε την πρώτη θέση στο σημαντικό διαγωνισμό της Ιταλικής Vogue "Who is next" και παρουσιάζει πια τις κολεξιόν του στις διεθνείς εβδομάδες μόδας κερδίζοντας κάθε φορά όλο και περισσότερους θαυμαστές.

00250h_304x456

Στο Milan Fashion Week φέτος, έσκισε. Oικοδεσπότης στο show του ήταν ο Giorgio Armani -τον οποίο ο σχεδιαστής ευχαρίστησε με μια χειρόγραφο thank you στο τέλος της επίδειξης- ενώ η Suzy Menkes η ιέρεια-κριτικός των fashion show έγραψε διθυράμβους για αυτόν στην Αγγλική Vogue: "Φορέματα σχεδιασμένα και ντραπαρισμένα με φαινομενική ευκολία- στην πραγματικότητα όμως με εξαιρετική δεξιοτεχνία. Μετέτρεψε τις Ελληνικές πτυχώσεις σε ρούχα για τον εικοστό πρώτο αιώνα προσθέτοντας έντονα χρωματικά μπλοκ που σπάνε τις καμπύλες.".

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.