ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το Jenny.gr ταξίδεψε στη Βερόνα για το Opera Pop on ice show της Intimissimi!


24 Σεπτεμβρίου 2014

1b.jpg

Βρέθηκε στην ιταλική πόλη παρέα με το αγαπημένο lingerie brand κι απόλαυσε το μαγευτικό show στον πάγο καθώς και την Fall/Winter 14-15 συλλογή του.

Το βράδυ της  Κυριακής, 21 Σεπτεμβρίου, η Intimissimi παρουσίασε ένα εντυπωσιακό ice-skating show στην Arena Di Verona αποδεικνύοντας πως ο πάγος δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ πιο hot –κάτι που αποτέλεσε και το motto-της βραδιάς. Δεκάδες skaters με Intimissimi outfits έκαναν την εμφάνισή στους στην επιβλητική σκηνή της Αρένας παρουσιάζοντας μας μία συναρπαστική εμπειρία που θύμιζε παραμύθι. Το show ξεκίνησε με την καθηλωτική φωνή της Anastacia ενώ συνέχισε με την Kiesza, προκαλώντας μας την πιο ανεβαστική διάθεση για να υποδεχτούμε στη σκηνή τους χορευτές. Μοντέρνα και κλασσικά τραγούδια εναλλάσσονταν με τον πιο ευχάριστο τρόπο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα fashion πάρτι γεμάτο μουσική και γευστικό  Prosecco.

Το ταξίδι όμως δεν τελείωσε ακόμη! Η Fashion Gallery της Fall/Winter 14-15 συλλογής της Intimissimi κατάφερε να το ολοκληρώσει με τον πιο stylish τρόπο. Γυναικεία σώματα που λικνίζονταν κι έδιναν την αίσθηση της κίνησης στον πάγο –πλαισιώνοντας το ice-skate show της προηγούμενης βραδιάς- παρουσίασαν με τον πιο sensual τρόπο τη νέα συλλογή που βασίζεται σε sophisticated chic στοιχεία όπως η ultra – light δαντέλα, οι απαλές microfiber υφές με «LaTeX αποτέλεσμα», το ελαστικό, φίνο και λεπτό κέντημα που αγκαλιάζει το σώμα. Οι σαγηνευτικές διαφάνειες και οι λάμψεις χάριζαν στα εσώρουχα sexy ή ρομαντικό στυλ ενώ η αστείρευτη κομψότητα επιτρέπει στις γυναίκες να παίξουν με τον αισθησιασμό τους.

Ευχαριστούμε Intimissimi για το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της μόδας γεμάτο εικόνες από τη γραφική πόλη της Βερόνας, το πιο hot show στον πάγο και μία sensual & sophisticated συλλογή γεμάτη φινέτσα!

 1b

[gallery-385625]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.