ΣΤΙΛ FASHION NEWS

10 Day Sale & Open Sundays στο Golden Hall


4 Νοεμβρίου 2014

10-days-sales-_open-sundays-@-GOLDEN-HALL.jpg

Από 1η Νοεμβρίου το Golden Hall σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό 10ήμερο προσφορών με άκρως προνομιακές τιμές στα αγαπημένα σας brands για να ανανεώστε την γκαρνταρόμπα και το σπίτι σας και να ζήστε την απόλυτη εμπειρία shopping στους φιλόξενους χώρους και στα εστιατόρια του Golden Hall.

Από την Κυριακή 9 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή, τα εστιατόρια και τα καφέ του αγαπημένου μας Εμπορικού Κέντρου, «ανοίγουν τις πόρτες τους» και σας υποδέχονται, με δωρεάν parking για τις χειμωνιάτικες βόλτες σας. Παράλληλα, τις ίδιες ώρες επεκτείνει τη λειτουργία του και ο παιδότοπος iPlay, προσφέροντας στιγμές χαράς σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μικρά παιδιά. Φέτος τον Χειμώνα, επιλέξτε το Golden Hall για μοναδικές αγορές σε ασυναγώνιστες τιμές αλλά και για τις Κυριακάτικες βόλτες σας και χαρείτε στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στα εστιατόρια και τα cafés του εμπορικού κέντρου.

Golden Hall.. First of all!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.