ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Με ένα fashion party κάνει ντεμπούτο η συλλογή Alexander Wang x H&M στην Ελλάδα!


5 Νοεμβρίου 2014

http-clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3539.jpg

Χθες το βράδυ, το flagship κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού 54 μετατράπηκε σε στίβο μόδας και μουσικής σε ένα πάρτι αφιερωμένο στην Ελληνική παρουσίαση της συλλογής Alexander Wang x H&M. Η εκδήλωση ήταν γεμάτη ενέργεια από το ξεκίνημά της, με τις Cheerleaders των Eθνικών μας Oμάδων – Greek Drops – να χρησιμοποιούν το σκηνικό για μια μοναδική επίδειξη που έδωσε το έναυσμα για το άνοιγμα της συλλογής και της exclusive performance των Onirama.

Με έντονη την αθλητική ενέργεια της συλλογής, το σκηνικό αντικατόπτριζε την απόλυτη συνάντηση μόδας και αθλητισμού. Εκτός από τους εκπροσώπους από τον Τύπο της μόδας, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν θαυμαστές αλλά και πολλοί φίλοι των δύο εταιρειών. Το κοινό είδε τη συλλογή στους επώνυμους καλεσμένους όπως η Αθηνά Οικονομάκου, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Ελένη Πετρουλάκη, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Μύρωνας Στρατής, η Νάντια Μπουλέ, η Τζένη Θεωνά, ο Al Giga και οι σχεδιάστριες «Mira & Kira», νικήτριες του Best Trendsetter Award, της 16η AXDW.

«Από το shop-in-shop κατάστημα σε σκηνικό στίβου μέχρι το American sport event catering και τις εμφανίσεις των Greek Drops και των Onirama, θελήσαμε να εμπνεύσουμε τον κόσμο με το αθλητικό ύφος της συλλογής  και  να δείξουμε ότι τα καθημερινά ρούχα μπορούν να είναι μόδα. Χαιρόμαστε με τον ενθουσιασμό του κόσμου απόψε και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα δείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό για τη συλλογή την ημέρα του λανσαρίσματος», δήλωσε η κυρία Dominique Fantaccino, Country Manager της H&M στην Ελλάδα.

http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2196 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2413 (1) http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3353 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3539

Στην Ελλάδα, η συλλογή θα διατίθεται από τις 6 Νοεμβρίου σε 4 καταστήματα. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 54, Α. Μεταξά 41 στη Γλυφάδα και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη, στη Τσιμισκή 20-22.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.