ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Christmas party γεμάτο στιλ, λάμψη και jazz από την H&M


8 Δεκεμβρίου 2014

PicMonkey-Collage3.jpg

Με οικοδεσπότες τη Lady Gaga και τον Tony Bennett.

Τη μαγεία των Χριστουγέννων θέλησαν να νιώσουμε με τον πιο κεφάτο και glam τρόπο η Lady Gaga και ο Tony Bennett μέσα από την H&M καμπάνια και πραγματικά τα κατάφεραν!

Μεταφέροντας μας σε μία άλλη εποχή και σε μία ατμόσφαιρα που θύμιζε ξεσηκωτικό πάρτι με πολύ χορό και τραγούδι, ξεπροβάλλουν τα κόκκινα looks, οι shinny παγιέτες, τα sportive φούτερ, οι μεταλλικές υφές κι οι over-the-knee μπότες που αγκαλιάζουν τα πόδια κι αναδεικνύουν τη θηλυκότητα. Ό,τι δηλαδή χρειαζόμαστε για γιορτινά looks που θα κάνουν αίσθηση!

H&M Holiday 2014 (7)

Από αυτό το γιορτινό πάρτι δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι stylish άντρες με τα καρό, τα πλεκτά και τα hoodies να αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά κι η παιδική holiday συλλογή για στιλάτες δεσποινίδες και μπόμπιρες.

1

Μην παραλείψετε λοιπόν να γίνετε κι εσείς λαμπεροί «καλεσμένοι» στο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα της H&M και να γιορτάσετε με στιλ και λαμπερή essence τις φετινές γιορτές!

[gallery-404556]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.