ΣΤΙΛ FASHION NEWS

ilias LALAoUNIS: Ανακαλύψτε το γούρι για τη νέα χρονιά!


29 Δεκεμβρίου 2014

897226_492015.jpg

Ο «ομφαλός των Δελφών» από τον πολυτελή οίκο κοσμημάτων.

Οφείλουμε να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο κι η αγορά ενός τυχερού γουριού είναι ένας από αυτούς. Το γούρι για το 2015 του ilias LALAoUNIS αποτελεί την πιο κομψή πρόταση περικλείοντας την ενδιαφέρουσα μυθική έμπνευσή του.

3

Ο Ηλίας Λαλαούνης καταγόταν από τους Δελφούς. Για να τον τιμήσει ο οίκος επέλεξε τον «Ομφαλό» των Δελφών, που βρισκόταν στο άδυτο του Ναού του Απόλλωνα. Η ανάγλυφη επιφάνειά του που απομιμείται το «αγρηνόν» -ύφασμα από μάλλινες ταινίες, και κάλυπτε τον ιερό ομφαλό του αδύτου, είναι η πηγή έμπνευσης του φετινού γουριού. Σύμφωνα με το μύθο, όταν ο Δίας θέλησε να βρει το κέντρο του κόσμου άφησε από τον Όλυμπο ελεύθερους δύο αετούς προς τα αντίθετα άκρα της γης. Οι αετοί συναντήθηκαν επάνω από τους Δελφούς, καθιερώνοντας τους έτσι ως τον ομφαλό, το κέντρο της γης.

Θα το βρείτε διαθέσιμο σε ασημί, ασημί-χρυσό και χρυσό. Χαρίστε το στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας και φορέστε το όλο το χρόνο ως ένα chic κόσμημα που θα σας χαρίζει στιλ και τύχη!

623715_sizeOK

SONY DSC

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.