ΣΤΙΛ FASHION NEWS

#LFW #AW15: Μόλις έφτασα!


20 Φεβρουαρίου 2015

LONDON2.jpg

Από σήμερα η καρδιά της μόδας χτυπά δυνατά στη βρετανική πρωτεύουσα. Μαζί με τα TONI&GUY βρίσκομαι στο Λονδίνο για να σας μεταδώσω όλο το κλίμα του πιο σημαντικού γεγονότος του κόσμου της μόδας. Περιμένοντας τα fashion shows δεν θα μπορούσα παρά να βγω στους δρόμους, να απολαύσω το κλίμα της βρετανικής πρωτεύουσας με τους fashion παλμούς της.

LONDONΤο Λονδίνο είναι το κατάλληλο μέρος για να πάρει κανείς μια γεύση σχετικά με ότι νέο κυκλοφορεί στη μόδα κι όχι μόνο. Περπατώντας στους δρόμους του αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι η διαφορετικότητα είναι η γοητεία της πόλης κι αυτό αντικατοπτρίζεται και στο street style της.

BREAKFASTΗ μέρα ξεκινάει με ένα καλό πρωινό. Και όπως οι περισσότεροι, τρελαίνομαι για τα τεράστια breakfast tables των ξενοδοχείων που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις! Μαζί με το πρωινό ξεφύλλισα περιοδικά μόδας, μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα.

breakfast_t&g

Ξεκίνησα με ένα κλασσικό English Breakfast green tea και ένα quinoa porridge.

jenny_londonΈτοιμη! Ξεκινάω τη μέρα μου με μία γρήγορη βόλτα στους δρόμους του Holborn, κοντά στο ξενοδοχείο.

jenLFW

Δεν υπάρχει καλύτερο, από το window shopping στο Λονδίνο. Μπορείς να βρεις τα πάντα. Από used, vintage πορσελάνινο σετ τσαγιού μέχρι το πιο απίθανο gadget τελευταίας τεχνολογίας για το κινητό!

cab

On the road, μέσα σε ένα από τα αγαπημένα μου λονδρέζικα, μαύρα cabs κατευθύνομαι στο Metropolitan Hotel για το hair test του Matthew Williamson.

Stay tuned για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες...

#hairmeetfashion #LFW #London #Fashion #AW15 #toniandguygreece #toniandguygr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.