ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μερικοί λόγοι που θα θυμάμαι το ταξίδι στο Λονδίνο για καιρό


27 Φεβρουαρίου 2015

Μόλις γύρισα από το Λονδίνο, απίστευτα αναζωογονημένη. Τα ταξίδια έχουν αυτή την ευεργετική ικανότητα, μπορούν να σε κουράσουν με τον πλέον ευχάριστο τρόπο και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με εικόνες, κουβέντες και αρώματα ενός διαφορετικού τόπου. Στο αεροπλάνο, τις ώρες της επιστροφής, συνειδοτοποίησα πως υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους αυτό το ταξίδι θα το θυμάμαι για καιρό με πολύ ευχαρίστηση.

PicMonkey

O καιρός ήταν υπέροχος τις περισσότερες μέρες, χωρίς τη γνωστή μουντή ατμόσφαιρα και το συνεχόμενο ψιλόβροχο. Χρώματα & μουσικές μας έδιναν συνεχώς την ευκαιρία να απολαύσουμε την πόλη στο μέγιστο βαθμό. Welcome Spring!

ανοιξη λονδινο

Στο ταξίδι είχα μαζί μου τη φίλη μου την Αμαλία και τις κόρες μου. Ήταν η ευκαιρία για ένα trip for girls only και το χαρήκαμε πολύ. Οι βόλτες μας ήταν ατελείωτες και δεν σταματούσαμε να περπατάμε, να χαζεύουμε βιτρίνες και να γελάμε.

London collage jenny.gr

Tea Time! Όπως ήταν αναμενόμενο, φρόντισα να επισκεφθούμε ένα από τα αγαπημένα μου spot για απίστευτα αρωματικό τσάι και λίγα από τα ξακουστά macaron ανάμεσα στα pre-events των Fashion Shows & τα catwalks.

jenny + amalia

amalia kuparissi jenny.gr

Οι μέρες όμως, εκτός των άλλων, ήταν κυρίως αφιερωμένες στην σπουδαία γιορτή της μόδας. Έτσι, άφησα την περιποίηση των μαλλιών μου στα έμπειρα χέρια του Istvan, ενός από τους υπερταλαντούχους κομμωτές των Toni & Guy με τα μαγικά δάχτυλα, πριν βρεθώ στις προετοιμασίες του show της Sophia Webster.

LONDON (2)

Μαζί με τα Toni & Guy και το full crew του hairstyling, που δούλεψαν σαν εργατικές μέλισσες, έζησα αξέχαστες στιγμές στα backstage με πολύ ενδιαφέρουσες κουβέντες, χρήσιμα tips και τον γνώριμο, αγχωμένο ενθουσιασμό που κρύβουν όλα τα catwalks.

Collage shoes

Στα backstage του απόλυτου Show for Shoes της ανατρεπτικής Sophia Webster. H pop futura προσέγγισής της σίγουρα μαγνητίζει τα βλέμματα και κάνει τα παπούτσια ένα καλοδουλεμένο στολίδι στα πόδια κάθε γυναίκας.

9872984

Οι ρυθμοί ήταν όπως φαντάζεστε, πυρετώδης, με τα μοντέλα να ετοιμάζονται και να αφήνονται στα έμπειρα χέρια των ειδικών που κατέχουν τη γνώση και τα κατάλληλα προϊόντα.

valitses

Back to base! Ήταν μια υπέροχη εμπειρία που με έκανε να θυμηθώ γιατί η μόδα είναι μια αξεπέραστη & αθεράπευτη αγάπη μου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.