ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το πιο stylish Moodboard της Άνοιξης!


15 Απριλίου 2015

PicMonkey-11111.jpg
Είστε sportive, ρομαντική, navy ή περιπετειώδης; Το brand Tezenis έχει κάτι για την καθεμία από εσάς! IN THE NAVY

1AΜία τάση που σε ταξιδεύει στο αξέχαστο navy στιλ με icons όπως η Brigitte Bardot και η Marilyn Monroe εξ ου και τα navy prints και οι λεπτομέρειες από μικροσκοπικές άγκυρες και πηδάλια, κόμπους και κορδόνια σε κρεμ παλέτες και αποχρώσεις του μπλε.

1F

 

Οι ρίγες φυσικά έχουν την τιμητική τους ενώ οι γραμμές ακολουθούν τα σχήματα της δεκαετίας του '50, με τις Α φούστες, ψηλόμεσα κολάν και μπουστάκια. Επικρατούν τα φυσικά χρώματα που θυμίζουν milk crème και άμμο ενώ πινελιές από έντονο κοραλλί και φωτεινό κίτρινο συνδυάζονται με σκούρο μπλε, κλασικό λευκό και μαύρο.

SWEET FIFTIES 

TEZENIS Το Hollywood και οι παλιές ταινίες επίσης προσφέρουν έμπνευση για τις τάσεις της δεκαετίας του ‘50 όπως το pin-up (ψηλή λαιμόκοψη και στενή περίμετρος μέσης σε πρώτο πλάνο, παστέλ χρώματα και vintage κομμάτια). Δεν λείπουν τα πουά ούτε τα micro tartan μοτίβα. Ξεχωρίζουν τα prints με πεταλούδες, λουλούδια και φρούτα.

SPORT CHIC

4A

H Tezenis αναμειγνύει τα υφάσματα και τις λεπτομέρειες του sportive style, όπως το δίχτυ και η διχρωμία στον καρπό, οι κάθετες ρίγες στα παντελόνια, διανθίζει τις φούστες με τούλι και παρουσιάζει κομμάτια σε κλασσικές γραμμές που εκφράζουν όμως ένα νέο στιλ.

GO WILD tezenis Έντονα χρώματα με animal print έμπνευση. Κολάν και μπλούζες με animalier ύφος στην πιο urban εκδοχή του. Με το φούξια, μπλε και κίτρινο να είναι τα βασικά χρώματα που εκφράζουν αυτό το wild mood. More info: http://www.tezenis.it/el/ https://www.facebook.com/tezenis [gallery-439658]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.