ΣΤΙΛ FASHION NEWS

IWC Schaffhausen: Παρουσίασε τη νέα συλλογή Portugieser


4 Μαΐου 2015

PHOTO212.jpg

Σε μια ξεχωριστή βραδιά, η IWC Schaffhausen παρουσίασε τη νέα συλλογή ρολογιών Portugieser, γιορτάζοντας τα 75α γενέθλια αυτής της οικογένειας ρολογιών με βαθιά παράδοση.

PHOTO6

Τιμώντας την επέτειό της, η νέα συλλογή Portugieser κυκλοφορεί με ένα πλήθος τεχνολογικών και σχεδιαστικών αλλαγών και νέων χαρακτηριστικών. Παράλληλα, ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας δημιουργεί περισσότερους μηχανισμούς και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τρεις νέες οικογένειες μηχανισμών τα επόμενα χρόνια.

PHOTO3

Η οικογένεια, με το μηχανισμό 52000, αποτελεί τον προπομπό της νέας αυτής τάσης και περιλαμβάνεται σε 4 μοντέλα της συλλογής Portugieser. Το καινούργιο annual calendar κάνει το ντεμπούτο του, ενώ και το perpetual calendar με τη μεγάλη ψηφιακή ένδειξη ημερομηνίας περιλαμβάνεται επίσης στο portfolio των Portugieser.

PHOTO2

Στο γεύμα έδωσαν το “παρών” εκπρόσωποι των Media, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα της συλλογής και να φωτογραφηθούν με αυτά στον καρπό τους, σε ένα άκρως καλοκαιρινό φόντο!

PHOTO4

PHOTO5

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.