ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει την 30η επέτειο του


27 Μαΐου 2015

Με ένα αποκλειστικό fashion show και ένα πάρτυ στο Πεκίνο.

Για να γιορτάσει την έναρξη του μεγαλύτερου καταστήματός του στην Κίνα και την 30η επέτειο του brand του, ο Tommy Hilfiger παρουσίασε το fashion show για την συλλογή Fall 2015 στο Πεκίνο, παρουσία των style icons Olivia Palermo και Johannes Huebl, Κινέζων celebrities όπως οι Deng Chao, Ziyi Zhang και Liu Wen, και των μοντέλων Shu Pei Qin, Xiao Wen Ju, Julia Hafstrom, Malaika Firth και RJ King.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής Tommy Hilfiger παρουσίασε το fashion show για την συλλογή του Φθινοπώρου 2015 στο Πεκίνο στην Κίνα στις 26 Μαΐου 2015. Η αποκλειστική αναπαράσταστη του runway show συμπεριλαμβανομένων των looks από την αντρική και γυναικεία συλλογή σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το brand μετέφερε ολόκληρη την εμπειρία αυτής της εκδήλωσης σε διεθνές έδαφος.

TH

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Κίνα ως επόμενο σταθμό αυτή της παγκόσμιας επετειακής περιοδείας, σε συνέχεια των εκδηλώσεών μας στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι νωρίτερα αυτή την χρονιά» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Αναπαριστώντας το show σε διεθνές επίπεδο για πρώτη φορά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γιορτάσουμε την έναρξη του μεγαλύτερου καταστήματός μας στην Κίνα και την 30η επέτειο του παγκόσμιου brand μας. Τα fashion shows μας δημιουργούν μία καθηλωτική εμπειρία για τους καλεσμένους όπου πραγματικά φέρνουν τις συλλογές μέσα στην πραγματική ζωή και είναι τιμή για μένα να έχω την δυνατότητα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία με το ενθουσιώδες κοινό της Κίνας».

tommy hilfiger show in beijing - set

Το show, στο οποίο παραβρέθηκαν πάνω από 800 καλεσμένοι, παρουσιάστηκε στο 751 Gasometer με το περίφημο σκηνικό του γηπέδου ποδοσφαίρου του Hilfiger συμπεριλαμβανομένου του ειδικού τάπητα Astro Turf, των λευκών γραμμών, των δοκαριών τέρματος και μια τεράστια οθόνη τύπου Jumbotron πάνω από όλο αυτό το σκηνικό. Το show το ακολούθησε ένα VIP after party το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ρεαλιστικό σκηνικό γηπέδου που είχε στηθεί και ήταν εμπνευσμένο από ένα άψογο show που παρουσιάζεται στο διάλειμμα ενός αγώνα ποδοσφαίρου και το πάρτυ που είχε προηγηθεί. Σε συνέχεια της μισάωρης εμφάνισης της Κινέζας drums’ performer Feng Le Group και της εμφάνισης του group Xiao Du Paoku, ο DJ Wordy, ο πρώτος διεθνής Κινέζος DJ star, έδωσε το έναυσμα για το after party event.

tommy hilfiger after party in beijing

Η Κινέζα top supermodel και φίλη του σχεδιαστή, Shu Pei Qin, η οποία πρόσφατα παρευρέθηκε και στο τραπέζι του Tommy Hilfiger στο Metropolitan Museum of Art’s 2015 Costume Institute Gala, άνοιξε και έκλεισε το Tommy Hilfiger show. Η ίδια ηγείτο ενός συνόλου που συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του modeling στην Κίνα συμπεριλαμβανομένων των Xiao Wen Ju, Dylan Xue, Emma Pei, Bonnie Chen, Danni Li, Zhao Lei και Jin Da Chuan. Επίσης στην πασαρέλα περπάτησαν και μοντέλα από τους The Hilfigers, την εκλεκτική οικογένεια που είναι στο κέντρο της διαφημιστικής καμπάνιας του brand, συμπεριλαμβανομένων των RJ King, Julia Hafstrom και Miles McMillian, εκτός από τους Avery Blanchard και Malaika Firth, που είχαν εμφανιστεί στην Hilfiger’s Fall 2015 runway show στη Νέα Υόρκη. Εκτός της εμφάνισής της στο runway show, η Shu Pei took ανέλαβε και τον λογαριασμό Weibo του brand. To supermodel μοιράστηκε την μοναδική δική της ματιά πριν, κατά την διάρκεια και μετά το show –το street style της, μία κλεφτή ματιά στα παρασκήνια, την πρώτη σειρά καλύπτοντας έτσι τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν – φέρνοντας την δική της οπτική γωνία στον επίσημο λογαριασμό Weibo του Tommy και εγκαινιάζοντας το #TommyChina στο ενθουσιώδες παγκόσμιο κοινό.

tommy hilfiger show in beijing - olivia palermo and johannes huebl

Καθισμένοι στην πρώτη σειρά, το δυναμικό ζευγάρι της μόδας Olivia Palermo και Johannes Huebl. Η Olivia φόρεσε ένα συνταρακτικό μακρύ star printed φόρεμα από την Hilfiger Collection Spring 2015 και ο Johannes φόρεσε ένα slim-fit κοστούμι από την Tommy Hilfiger Tailored collection. Στην πρώτη σειρά επίσης βρέθηκε ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Deng Chao, και η ηθοποιός Ziyi Zhang, παγκοσμίως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην βραβευμένη με Oscar ταινία Crouching Tiger, Hidden Dragon,και οι δύο με Tommy Hilfiger looks, και η Κινέζα supermodel Liu Wen με Hilfiger Collection Spring 2015. Κάνοντας το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο, η συλλογή για το Φθινόπωρο του 2015 συνδυάζει το πνεύμα του Αμερικανικού γηπέδου ποδοσφαίρου και τα κολλεγιακά μοτίβα με τα κλασικά σχέδια του Tommy Hilfiger. Αντανακλώντας την 30ετή κληρονομιά του brand, η συλλογή παίζει με τους καθιερωμένους κώδικες της Αμερικανικής μόδας, πολυτελώς επανασχεδιασμένα με ένα μοντέρνο αθλητικό twist. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Πεκίνο, ο Tommy Hilfiger θα γιορτάσει επίσης τα εγκαίνια του μεγαλύτερου καταστήματος Tommy Hilfiger στην Κίνα στο In88 shopping center. Για πρώτη φορά στην χώρα, το διώροφο νέο σημείο θα φιλοξενεί την Hilfiger Collection, το αποκορύφωμα της σχεδιαστικής γραμμής του brand Tommy Hilfiger. Οι φίλοι του Tommy Hilfiger καλούνται να πάρουν μέρος στην συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας το #TommyChina.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.