ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Love summer item: Στη KK Jewelry Lab αρέσουν οι σπαζοκεφαλιές!


16 Ιουνίου 2015

KK-JEWELRY-LAB-4.jpg

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό house party, η ΚΚ Jewerly Lab παρουσίασε μία συλλογή γεμάτη χρώμα. Μέσα σε αυτή, το love item της συλλογής για το καλοκαίρι 2015: ένα παζλ με έμπνευση το λογότυπο της KK Jewerly Lab και τις αγαπημένες σπαζοκεφαλιές που μας κρατούσαν παρέα στα παιδικά μας ανέμελα καλοκαίρια.

KK JEWELRY LAB LOVE ITEM 1 KK JEWELRY LAB LOVE ITEM 2 KK JEWELRY LAB LOVE ITEM 3 KK JEWELRY LAB LOVE ITEM 8Εξάλλου, στη KK Jewelry Lab συναρπάζει η αναζήτηση της λύσης αλλά και οι αναμνήσεις που μας φέρνουν από τότε που η σπαζοκεφαλιά ήταν αγαπημένο παιχνίδι. Οπότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι το summer love item;

Κι επειδή οι σπαζοκεφαλιές δεν είναι τα μόνα κομμάτια που θα λατρέψετε στην KK Jewelry Lab collection, μια ματιά στα υπόλοιπα κοσμήματα θα σας πείσει:

KK JEWELRY LAB 4

KK JEWELRY LAB 3

KK JEWELRY LAB 2

More info: Στην ΚΚ Jewelry Lab όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, με πιστοποιημένα υλικά, ενώ η κατασκευή τους επιβλέπεται από έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνίτες, σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους∙ από τη στιγμή της επιλογής των πρώτων υλών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.